Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Szerintetek hogy fog az a...

Szerintetek hogy fog az a vízimentő kimenteni bárkit is a vízből, aki az őrhelyén egész álló nap a telefonját buzerálja?

Figyelt kérdés
Szinte minden víz mellett ez megy mostanában. Értem én h uncsi meg minden de ne egy fürdőzőnek kelljen már odarohanni hátbaverni a parasztot h akció van :/

2019. jún. 27. 12:27
 1/7 anonim ***** válasza:
4%
Sehogyan. Ebből a példából is látszik, hogy egyesek mennyire veszik komolyan, amit csinálnak, és mennyire vannak tisztában a "felelősség" szó jelentésével.
2019. jún. 27. 13:05
 2/7 anonim ***** válasza:
83%
Az még nem jutott eszedbe, hogy amikor előkerül majd az a fuldokló, akkor leteszi a telefonját és kimenti?
2019. jún. 27. 13:34
 3/7 anonim ***** válasza:
7%
1500 ft-os órabérért elbuzerájja ottan a telefonját a zegyetemista paraszt.
2019. jún. 27. 13:40
 4/7 anonim ***** válasza:
81%

Lehet, offnak fogjátok találni, pedig nem biztos, hogy az.

Apám 90 éves. Körbejártok egész Szlovéniát kocsival. Sokat aludt mellettem. Azaz le volt hajtva a feje, szeme inkább nyitva, mint csukva. Este mondom neki, hogy sok dologból kimaradt, mert végig aludt. És ekkor jött a döbbenet számomra.

Kérdéseimre (mert nem hittem neki elsőre) visszamondta az egész napot. A hegyeket, a motorosokat, a várat stb. Hihetetlen volt számomra, de végül meggyőződtem róla, hogy mégis csak ott volt.

Lehet a mobilozóban is kifejlődött valami érzék, hogy akkor is észreveszi a bajt, ha nem bámulja meredten a vizet. Nem biztos, de elképzelhető.

Persze, ha szólni kell neki, az már baj.

2019. jún. 27. 15:35
 5/7 anonim ***** válasza:
28%

#15.35

Na ezért a hülye sztoriért fölösleges volt ennyit gépelned.

2019. jún. 27. 16:31
 6/7 A kérdező kommentje:
#4/5. Jó a sztori, még azt is elhiszem, hogy így is volt, de hogy az az "életmentő" aki nyakig mászik az Instában vagy gamezik éppen majd csak jóval később vesz észre bármit is ,az biztos.
2019. jún. 28. 08:12
 7/7 anonim válasza:
100%

Szerencsére nem minden strandon vannak ilyen vízimentők. Ha valahol ez megy nyugodtan lehet panaszt tenni, petíciót írni,kreatívnak lenni. A vízimentő feladata igenis a strandolók védelme. És nem kell jönni a "egy hős ennyit csak megérdemel" dumával,mert megkapja a fizetését,az a módi ha cserébe elvégzi a munkáját. Egy magára valamit is adó vízimentő szervezet nem engedi meg a tagjainak ezt a magatartást,igaz problémás lehet ennek betartatása. Nagyon helyes a felháborodásod,kérdező.

Illetve a vízbőlmentés sajátossága,hogy minden perc számít,mert ha elmerült a fuldokló,nagyon valószínű,hogy nem fog többet úszni már. Egy ilyen tereten ahol minden mp számít és életen és halálon múlhat,nem lehet megengedni azt,hogy "még ezt a storyt megnézem"

2020. dec. 27. 06:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!