Szerintetek hogy fog az a vízimentő kimenteni bárkit is a vízből, aki az őrhelyén egész álló nap a telefonját buzerálja?
Lehet, offnak fogjátok találni, pedig nem biztos, hogy az.
Apám 90 éves. Körbejártok egész Szlovéniát kocsival. Sokat aludt mellettem. Azaz le volt hajtva a feje, szeme inkább nyitva, mint csukva. Este mondom neki, hogy sok dologból kimaradt, mert végig aludt. És ekkor jött a döbbenet számomra.
Kérdéseimre (mert nem hittem neki elsőre) visszamondta az egész napot. A hegyeket, a motorosokat, a várat stb. Hihetetlen volt számomra, de végül meggyőződtem róla, hogy mégis csak ott volt.
Lehet a mobilozóban is kifejlődött valami érzék, hogy akkor is észreveszi a bajt, ha nem bámulja meredten a vizet. Nem biztos, de elképzelhető.
Persze, ha szólni kell neki, az már baj.
#15.35
Na ezért a hülye sztoriért fölösleges volt ennyit gépelned.
Szerencsére nem minden strandon vannak ilyen vízimentők. Ha valahol ez megy nyugodtan lehet panaszt tenni, petíciót írni,kreatívnak lenni. A vízimentő feladata igenis a strandolók védelme. És nem kell jönni a "egy hős ennyit csak megérdemel" dumával,mert megkapja a fizetését,az a módi ha cserébe elvégzi a munkáját. Egy magára valamit is adó vízimentő szervezet nem engedi meg a tagjainak ezt a magatartást,igaz problémás lehet ennek betartatása. Nagyon helyes a felháborodásod,kérdező.
Illetve a vízbőlmentés sajátossága,hogy minden perc számít,mert ha elmerült a fuldokló,nagyon valószínű,hogy nem fog többet úszni már. Egy ilyen tereten ahol minden mp számít és életen és halálon múlhat,nem lehet megengedni azt,hogy "még ezt a storyt megnézem"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!