Nektek mennyibe került egy horvát nyaralás?
Amire még kíváncsi vagyok, hányan voltatok, hol, milyen szálláson, mivel utaztatok, és kifejezetten a szállás ára érdekel.
Köszönöm előre is a válaszokat
Crikvenican voltunk. 4 felnőtt 8 éjszaka 450-500 ezer ft volt. Szállás ebből 235.000 volt. Autóval mentünk, így plussz az üzemanyag, pályadíjak, voltunk kétszer hajókiránduláson is. Élelmiszerek hasonló áron vannak,egyedül az üdítő az kimagasló árakon vannak. Étterem..Baskan a kikötőben átszámítva 9000ftért meg tudtunk ebédelni.
Az apartmanunk csodálatos volt. Teljes tengeri kilátás, tenger közel.
Utolsó vagyok. Azt elfelejtettem írni, hogy ez tavaly volt.
Az éven 160.000ért sikerült szállást foglalnunk rögtön a tengernél. Szintén 4 főre 8 éjszakára.
Dubrovnikban voltunk. Szállás egy egészen hangulatos apartmanban, a városfalon belül. 7 éjszaka 246000 Ft. Négyen utaztunk autóval. Az üzemanyag költség és az autópályadíjak kb 150000 Ft. Kajára kb 180000 Ft ot költöttünk (napi 1 étterem + cukrászda, fagyizó, gyümölcs, stb)
Belépők, hajókirándulás, napernyőbérlés, stb kb 110000 Ft
"kifejezetten a szállás ára érdekel."
A tenger melletti apartmanok a legdrágábbak, de ki lehet fogni 100 Euro/nap alattit is.
Minél messzebb van a parttól és minél rosszabb fekvésű ill. állapotú annál olcsóbb.
Mi 5 éjszakára béreltünk egy három fős, klímás apartmant, 20 méterre a tengertől.2 felnött 2 gyerek.
Üzemanyag, pályajegy, kaja, hajókirándulás stb..Összesem 360.000Ft volt. Ebből a szállás 120.000Ft
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!