Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Hol voltál kirándulni?

Hol voltál kirándulni?

Figyelt kérdés
Kiváncsi lennék mennyibol lehetne legolcsóbban kihozni egy 3-4 napos kirándulást.Az uticél mind1 csak olcsó legyen és valahol a tengerpart mellett.Irja le mindenki sajnát tapasztalatát hányan és merre voltatok hol száltatok meg,kaja.Minden érdekel.Melyik oldal a legmegbízhatóbb repjegy szempontjából egyszóval mindent.Nagyon kiváncsi vagyok:)
2010. júl. 7. 22:58
 1/5 anonim ***** válasza:
Velencében voltunk 5 napot ketten, kb 45-50 ezer ft-ból (fejenként), repülővel, kempingben laktunk (bungallow), reggeli hideg kaja volt, vittünk konzerveket, bár én sokszor inkább gyümölcsöt ettem helyette. Napi egy meleg kaja, éppen ahol megéheztünk és találtunk tűrhető árú és minőségű kajáldát! Rengeteget sétáltunk, délután a tengerparton pihentünk, összességében nagyon nagy élmény maradt! :)
2010. júl. 7. 23:58
 2/5 anonim ***** válasza:
Amúgy a légitársaságok honlapját böngészd, ezek a legmegbízhatóbbak!
2010. júl. 7. 23:59
 3/5 A kérdező kommentje:
Hello!Koszike a választ.Látom akkor nem lehetetlen olcsón is jól éreznie magát az embernek:)Én ezidáig Algheroval szemezgetek,gyonyoru a tengerpart,olcsó a repjegy de még sajna megfelelo szállást nem találtám.Mondjuk nem is néztem annyira csak átfutottam az oldalt.De remélem osszejon majd valami.:)
2010. júl. 8. 00:01
 4/5 A kérdező kommentje:
a ryanair-t neztem ott vannak jó árban jegyek:)
2010. júl. 8. 00:09
 5/5 A kérdező kommentje:
ja és már találtam egy kempinget az is tok jó árban szal valszeg alghero-ba megyunk majd:)
2010. júl. 8. 00:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!