Kocsival vagy busszal érdemesebb kimenni Shopping City Südbe? És kb mennyi pénzt érdemes vinni?
Mi még régebben voltunk párszor, szinte semmit nem vettünk, csalódás volt. Ugyanaz van, mint nálunk. Amúgy feltalálták a bankkártyát, nem kell készpénzezni, pláne ilyen helyen.
Jól vásárolni szerintem Németország nyugati részén, Olaszországban, és tovább nyugatra lehet.
Kocsival, ilyen esetben akkor jössz, mész, amikor akarsz és nem vagy más emberekhez kötve
Attól függ, hogy hol és mit akarsz venni
Ha mondjuk mindenképp akarsz egy bőr csizmát venni (nyilván nem most, hanem télen), akkor kb 80€-nal indul a dolog
De ha a michael kors boltba mész, akkor is sokat vigyel, de ha mondjuk a primarkt-ba, akkor annyira nem kell sokra gondolni, de nyilván attól is függ, hogy 1-2 vagy 10-20 dolgot vesz az ember
Én mondjuk ha nincs ilyen nagyobb értékű dolog, amit ha találsz, mindenképp veszel, kb 100€-val indulnék el, aztán ha nagyon nem elég, akkor még Vigyélhaza bankkártyát
#1 azért a legtöbb boltban nem csak az van, mint itthon 😃
Meg ott van primarkt, ami mondjuk szerintem itt a nyugati országrészen nem igazán, nálunk talán csak Pesten van
Bár ha te pesti vagy, akkor lehet, hogy tényleg hasonló dolgok voltak kint
De én már egy eisenstadti H&M-ben is több és más dolgokat talaltam, mint itthon : D
"kedves hármas szerintem nem kell parasztnak lenni!"
Akkor miért vagy az?
van egy lány a boltkórosokban aki már évek óta szervez buszos vásárlóutakat oda.
amúgy tényleg van már olyan, hogy bankkártya, már nem kell vadul készpénzt váltogatni és saccolgatni hogy vajon mennyi kellhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!