Ti hány évesen utaztatok egyedül nagyobb útra?
Lengyelországba mennék egyedül, vonattal vagy flixbusszal jövő nyáron, akkor már 18 évesen.
Egy interpalsról megismert ismerőshöz mennék. Ahogy néztem eddig az útiköltség nem ver földhöz, a szállás meg nála lenne. (Legrosszabb esetben ha áver egy szállodában, ezek is vannak 10-20ezres kategóriában)
Én 11 évesen repültem egyedül Lengyelországból haza, mert szüleim nem fértek fel a gépre. Igaz, abban az életkorban ez csak földi kísérő személyzettel és nyakba akasztott kíséret nélküli gyerek (UM) táblával ment és itthon is nagybàtyám várt.
De 14 évesen egy amerikai diákcsere programra már tök egyedül utaztam, felnőtt kísérő nélkül. Nyilván ott is kellett papír, hogy ez így oké a szülők részéről.
Aztán 15 évesen már ezt sem kérték, mehettek a prágai, szlovákiai utazások a haverokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!