Aludtál már éjszaka kocsiban utazás közben?
Figyelt kérdés
Ha igen, milyen volt? Hol töltötted az éjszakát a kocsival, autópálya megállóban vagy egy eldugottabb helyen? Miket vittél magaddal az úthoz?2019. máj. 17. 21:29
1/11 anonim válasza:
Egyszer a Plitvicei tavaknál. Elég szar volt, fáztam is, és kényelmetlen volt.
2/11 anonim válasza:
Egyszer igen, akartunk pár órát egy sima utcában.
Ránk tört 3-4 rendőr reflektorokkal...
Hogy mit csinálunk ott
Aztán mentek hogy semmi gond pihenjünk..
Ja ezek után köszi...
3/11 anonim válasza:
Roppant kényelmetlen dolog kocsiban aludni - még döntött ülésekkel is.
4/11 anonim válasza:
Ki lehet bírni. Ha nagyon fáradt az ember, akkor nem zavarja.
5/11 anonim válasza:
Nagyobb kombi hátuljában lehajtott ülésekkel egész jól lehet. Az ülésben ülve rossz, fárasztó. Tehát így:
6/11 A kérdező kommentje:
És szerintetek kint egy erdő/mező közepén a tűrhetőbb vagy egy autópálya parkolóban? Kiktől kell jobban félni? Az állatoktól vagy a rablóktól?
2019. máj. 19. 00:15
7/11 anonim válasza:
Mégis miféle állatoktól félnél? Afrikában vagy, vagy mi?
8/11 anonim válasza:
7-es, használ egy kicsit a fantáziádat :-)
Ha a kérdező pl. Erdélyen vagy Szlovákián keresztül megy, ott bizony találkozhat medvével, rókával, farkassal.
De ha hiszed, ha nem, én már láttam a velencei-tónál egy kempingben is rókát éjszaka, de Veszprém környékén is. No meg azért egy vaddisznó is tud kárt okozni.
10/11 A kérdező kommentje:
Róka, vaddisznó bántja az autót? Még sosem hallottam ilyenről.
2019. máj. 19. 11:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!