Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Isztambulban melyik piacon...

Isztambulban melyik piacon vagy bazárba lehet venni replika ruhákat?

Figyelt kérdés
A párommal ki szeretnénk utazni Isztambulba ruhát vásárolni és ehhez kene kis segítség . ( magán célra nem arulasra)
2019. máj. 10. 22:47
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ezzel nem lesz gond, szerintem minden Isztanbuli piacon csak replikát árulnak, ha eleve replikáért mész, kicsi az esélye hogy átverjenek és eredetit sózzanak rád.

Mondjuk nem értem minek elmenni odáig ezekért a hamis sz@rokért, mikor tele van velük a net...

2019. máj. 11. 06:27
 2/4 anonim ***** válasza:
Hat, ha csak ezert mennetek, akkor igazabol ne menjetek. Van persze egy csomo piac, de az ottani ruhak minosege nem olyan lesz mint varjatok. Kb. az orulj, hogy nem megy tonkre, mire hazaersz kategoria, es egyesevel kell vadaszni azt, ami normalisabb. Nagy Bazarba ezert ne menjetek, az turistaknak van, es minden draga. Fatih bazar, Besiktas cumartersi pazarı szokott jo lenni, oda inkabb helyiek jarnak.
2019. máj. 11. 09:14
 3/4 anonim ***** válasza:
vannak igenis jó replikák is ott. én amikor ott nyaraltam egy "rayban" szemüveget vettem mert eltört a napszemcsim :D azóta is megvan lassan 5 éve és tök jó.
2019. máj. 11. 14:16
 4/4 anonim ***** válasza:

Sosem értettem miért jó replikát venni. Csóró vagy az eredetihez, ezért veszel egy másolatot olcsón,hogy villoghass vele és hogy elmondhasd hogy neked erre is telik?

Csak majd jön a beégés mikor egy hozzáértő észreveszi és a pofádba röhög.

2019. máj. 11. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!