Akik külföldre költöztek hogy indultak neki?
Figyelt kérdés
Felmerült bennem hogy külföldre mennék 1,5éves kisfiamat is vinném London lenne a cél.Valakinek van tanácsa tapasztalata hogy indulhatnánk el?Elég magasak az albérlet árak és egy babysittert is fogadnom kellene hogy dolgozni mehessek.Nem reménytelen az elképzelés?Minden történetet szivesen "meghallgatok".Ki hogyan ment el?!2019. ápr. 28. 19:18
1/7 anonim válasza:
Hát szerintem elég reménytelen igy pici gyerekkel. Nekem volt pénzem, nyelvismeretem, meg ismeröseim és úgy indultam el. Igen a lakás nagyon drága. Társbérlökkel kell majd élned. Gyerekkel lehet ez sem könnyü. A baby sitter nem tudom mennyibe kerül. Számolj úgy, hogy kb 1000 fontot keresel havonta. Lakás gondolom lesz 500. Marad 500 és azt kell mindenre beosztanod. A bölcsiröl sem tudok nyilatkozni, de úgy rémlik fizetös. plusz a baby sitter. Hát nem tudom. De ha valami tuti szakmád van ami jól fizet, akkor nem lesz gond.
2/7 A kérdező kommentje:
Én is ettől tartok.A bölcsi nagyon drága talán a babysitter kicsivel olcsóbb de az olcsóbb alatt is száz ezrekről beszélünk.Köszönöm a válaszod
2019. ápr. 28. 19:58
3/7 anonim válasza:
Szia! Miért vonz London, miért oda szeretnél menni, voltál már ott s megtetszett? Vagy van valami konkrét oka, vagy csak "ráböktél" a térképre? :) Én a helyedben ezt meggondolnám, London iszonyatosan drága. Én Skóciában dolgozom és több ismerősömtől hallom a csillagászati összegeket, amiket kifizetnek csak egy kis szobára Londonban. És akkor ne is beszéljünk a lakásárakról... Van Angliában sok szép nagyobb város, ami megfizethetőbb és élhetőbb, vagy akár Skóciában is. Kicsi gyereknek is lehetséges, hogy jobb lenne egy nyugisabb hely.
Persze attól is függ, hogy milyen fajta munkát tudnál kint vállalni?
4/7 A kérdező kommentje:
Ez elégbonyolult.Voltam kint és nagyon megszerettem,úgy érzem a kiafiamnak is jó lenne.A párom is ott él.A gondunk az hogy van egy lakás szerződésük ahol a hugával és annak párjàval élnek.Ameddig nem jár le a szerződésük nem tudnánk közösen albérletbe menni amiben most laknak kicsi lenne ennyiünknek.Így nekem kellene megoldanom az albérletet és minden mást.Egyenlőre én is megvalósíthatatlannak látom ezeket a terveket.Ézért is fordultam tanácsért most másokhoz
2019. ápr. 28. 21:48
5/7 anonim válasza:
Ha csak nincs 4-5 millió megtakarításod egy versenyképes diplomád kis gyerekkel semmiképp ne vágj bele, mert a gyerek elég gyorsan az árvaházban fog kikötni. Ott nem sz.roznak ha nincs meg a meghatározott négyzetméter meg nem elég felszerelt a lakás egyből viszik a gyereket. Nullkilométeres wannabe mosogatósként meg nem fogod tudni az alapfeltételeket biztosítani.
6/7 D. Brasco válasza:
Amugy en sem ertem,hogy miert europa egyik,ha nem a legdrágább varosába akarsz költözni gyerekkel mindennel,miközben láthatoan halálra van itelve az egesz terv!
7/7 anonim válasza:
London brutálisan drága. Mi Galwayben vagyunk, Írországban. Tőlünk 20km-re 3 szobás, kertes házat bérelnek ismerősék havi 700-ért, plusz rezsi, ami vicc, mert Galwayben a szoba 500...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!