Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Pontosan mi kell ahhoz hogy...

Pontosan mi kell ahhoz hogy Skóciába költözzhessek?

Figyelt kérdés
Mennyi tőke, milyen végzettség, iratok,(autóhoz) stb.

2019. ápr. 25. 18:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
30%

Külföldre menne, de az anyanyelvén nem tudja használni a netes keresőt...

https://www.gyakorikerdesek.hu/utazas__europa__5011279-milye..

2019. ápr. 25. 18:59
 2/12 anonim ***** válasza:
Pénz. Repülőjegy.
2019. ápr. 25. 21:01
 3/12 anonim válasza:
44%

Szia! Figyelj én itt élek és nagyon utálom, már alig várom, hogy menjek haza. Még 1 évet kihúzok aztán megyek haza. Állandóan esik, a wifi gyenge akkor is elmegy ha süt a nap. Azt szoktuk viccelődni, hogy ide még a wifi se akar jönni. :D Emberekkel is nagyon rossz tapasztalataim vannak. Ha nem vagy perfekt angolból, ne is számíts támogatásra, legalábbis attől függ melyik részre mész. De ahol én vagyok itt inkább röhögnek rajtam, ha valamit rosszul mondok, de még véletlenül sem javítanak ki. Én mindig kedves voltam és nyitott feléjük, de róluk ezt egyáltalán nem mondanám el. Ők elég zárkózottak és a külföldieket én felém nem bírják, megvannak ők magukban, aki más népből jött nekik nem kell. Már én is belefáradtam ebbe. Itt csak az ér el bármit is aki meleg, ha az vagy akkor gyere bátran, mert itt istenítik őket. Tele van az ország transzneműekkel, leszbikusokkal meg melegekkel minden formába pont ezért mert itt már 6 évesen a gyerek tudja, hogy ő meleg, mert mindig ezt hallja, hogy az milyen jó dolog. A levegőbe mindig erős visszataszító trágya szag van, persze ha nagyvárosba mész ez nem gond. Pont ezért a legtöbben itt farmerok, és farmjuk van tehenekkel meg birkákkal, ebből élnek sokan. A skótok tényleg olyanok amilyennek mondják őket. Szőrösek, vörösek és csúnyák. Persze nem a külső alapján ítélek, csak mondom, hogy tudd. Én még egy jóképű srácot se láttam itt csajt meg aztán pláne.

Az egész ország olyan buta. Persze ez nem meglepő mert az iskolába sokat nem tanultak. Még a házakat sem tudják normálisan megcsinálni, az ajtó alatt egy nagy rés van ahol jönnek be a nagy szőrös pókok, mert itt van elég belőlük. Olyan nagy mutáns pókok, hogy ilyet még nem láttál. A közlekedésben is látszik a butaságuk, megállnak az út közepén azt jól van az úgy nekik. A kutyakakit nem szedik össze csak otthagyják ahova a kutya oda ***** és mások háza elé csinálják. Nem is túl műveltek, alap dolgokat nem tudnak amit Magyarországon még a tájékozatlan emberek is tudnak, hát azt itt nem. A kaják pocsékok, én még itt egy jót nem ettem, alapanyagok meg nincsenek amikből magyar kaját lehet főzni. Nem higénikusak egyáltalán. Ezt értsd úgy, hogy még a wc pucolás közben sem húznak kesztyűt úgy, hogy más emberek után takarítanak aztán utána jóizűen esznek kézmosás nélkül. A földről is képesek enni, ahol a többi ember a cipőjében mászkált, kitudja mibe léptek. Egyik ismerősünk hotelben dolgozik, és még a szobákat sem takarítják ki normálisan, a poharakon ottvan az előző vendég szája nyoma, a fürdőről meg már ne is beszéljünk. Szóval hotelt nem ajánlok.

Most csak ennyit írok, de reggelig tudnám neked írni, hogy milyen dolgok vannak itt. Én nem szerettem Magyarországot amíg ott voltam, elvágytam onnét én is, de az volt az előnye, hogy idejöttem, hogy mostmár megbecsülöm a hazámat és imádom Magyarországot minden rossz ellenére is. Nincs más vágyam, minthogy leteljen ez az 1 évem még itt és úgy menjek haza mintha rakétából lőttek volna, és soha még a határt se lépem át.

Szerintem inkább menj Anglia alsó részére, ott egy fokkal jobb. Vagy Németország, ott még a fizu is magasabb mint itt, persze ha nem beszélsz németül akkor nyilván nincs rá lehetőséged.

Nem akarok beleszólni, csak tanácsot adni, nem akarom, hogy neked is olyan legyen itt mint nekem, megesküdtem magamnak, hogy annyi magyar embert megakarok ettől az élettől kímélni, amennyit csak tudok.

Persze ez rajtad áll. Lehet, hogy neked másképp lesz és te jól fogod érezni itt magad. De nekem életem legrosszabb döntése volt, hogy idejöttem.

Sok sikert neked, bárhogy is döntesz, és sok erőt kívánok ha idejössz! :)

2019. ápr. 25. 21:20
 4/12 A kérdező kommentje:
Köszi, a kiköltözés már biztos de figyelni fogok azokra amiket mondtál. Anyagiakban kb mennyit számolhatok az első 1 évre pl?
2019. ápr. 26. 00:03
 5/12 anonim ***** válasza:
Skóciában élő ismerősöm beszámolói alapján egy dologra tutira számíthatsz: baromi magas a páratartalom és a ruhák néha csak 2-3 nap alatt száradnak meg.
2019. ápr. 26. 10:23
 6/12 anonim ***** válasza:
50%

21:20!

Azta...de egy megkeseredett ember lehetsz. Árad belőled a negatívság. Ha valamiben a rosszat keresed, azt is fogod megtalalni. Annyi ilyennel talalkoztam mint te. Ontjátok magatokból a sza*t. Próbálom elkerülni a hozzád hasonlókat, mert ilyen gondolkodásmóddal, hozzáállással a többi, még normális embert is lehúzzátol

2019. ápr. 26. 11:48
 7/12 anonim válasza:

"Kedves" utolsó. Le****** a véleményedet magasról. Te könnyen beszélsz mivel nem vagy olyan helyen amit utálsz. Én nem akartam senkinek a kedvét elvenni ettől, csak megmondtam, hogy hogy mennek itt a dolgok. Amit írtam azok igazak, nem hazudtam semmiben, miért tenném!?

Csak elmondtam, milyen itt az élet. Van akinek bejön, van akinek nem, ennyi.

Amúgy kérdező miért pont Skóciára esett a választásod? Mi vonz téged ide?

2019. ápr. 26. 20:03
 8/12 anonim válasza:
Ja és igen megkeseredett vagyok itt, jól mondod!
2019. ápr. 26. 20:04
 9/12 A kérdező kommentje:
Hát szeretem a hideg időt, és magam mögött akarom hagyni a múltamat. Egyedül költözök csak a kutyámat viszem. Ahogy írtad elég elfogadó hely. (Nem vagyok meleg) csak szerintem ez nagyon fontos. Igazából egy kicsit utánanéztem a skótok kultúrájának, életmodjának, és egyszerűen megtetszett. +ugye mindenféleképpen olyan országba akartam költözni ahol van tenger. Ez is stimmel. Angolul már egész jól tudok. Szóval szerintem Skócia abszolút megfelel az elvárásaimnak.
2019. ápr. 26. 21:49
 10/12 anonim válasza:
Értem. Remélem te szerencsével jársz. Sok sikert az új életedhez! :)
2019. ápr. 27. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!