Miért lenne ugyanaz az ország, az egyik északon a másik délen van. Kell útlevél és vízum is, a vízumot London fővárosában Bristolban tudod igényelni.
2015. aug. 17. 16:43
3/9 anonim válasza:
NEM kell.
En egyszer Londonbol Inverness-ig vonatoztam. Csak a vonatjegyet ellenoriztek.
2015. aug. 17. 19:57
4/9 anonim válasza:
"Miért lenne ugyanaz az ország, az egyik északon a másik délen van."
Ezt nem igazán értem, Minden országnak van északi, déli része, de attól még egy ország.
És ha külön országnak is tekinted Skóciát, az egyesült Királyság része, ami az Európai Unióhoz tartozik, ergó nem kell vízum, útlevél hasznos lehetne, ha valami olyat intézel, de a legtöbb helyen már tökéletesen boldogulnak a személyivel is.
2015. aug. 17. 20:14
5/9 anonim válasza:
Az uniós csatlakozás óta
személyi igazolvánnyal is lehet Skóciába utazni,
de a zökkenőmentes határátkelés érdekében
javasolt az útlevél használata.
2015. aug. 17. 21:22
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a valaszokat. Igazabaol nem nekem kell nem en utazom, hanem egyik ismerösöm akar Londonbol Skociaba utazni ket pici babaval akiknek sem utlevelük, sem szemelyigazolvanyuk nincs meg. Az utlevel folyamatban van, bevan adva.De meg nem kaptak meg. Igy is el tudnak utazni?
2015. aug. 21. 09:51
7/9 anonim válasza:
Ha Budapestről Nagykanizsára utazol, akkor kell útlevél? Na ugyanúgy kell Londonból Skóciába.
2015. aug. 21. 10:16
8/9 anonim válasza:
A gyerekek hova tartozóak? brit állampolgárok, vagy egyebek?
Ha Londonba nem kell eljutni Budapestről, akkor tán csak nem kell.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!