Mondanátok olyan országokat ahol nyáron nincs túl meleg átlagban 20 fok alatt van a hőmérséklet? Főleg Lengyelország nyári időjárása érdekel. De a többi országéra is kiváncsi vagyok.
Lengyelországban 20 foknál melegebb van nyáron.
Talán a skandináv országok északi részei.
Izlandon éltem egy évig, egyetlen egyszer volt egy olyan hét, hogy a napon épp elérte a 20 fokot a hőmérséklet :D (Akureyriben ráadásul, vagyis a sziget északi részén, Reykjavikban ugyanekkor hűvösebb volt jóval) és a nyár hátralevő részében sose volt több 12-15 foknál.
Finnországban is éltem egy évig, ott azt mondták hogy szar nyarat fogtunk ki (15 fokok voltak a legmelegebbek, viszonylag délen Tamperében laktunk és az ott élők szerint előző nyáron simán volt 30 fok is).
Utolsó vagyok,
Még ami nagyon meglepett, tavaly augusztusban voltunk nászúton San Franciscoban és nagyon meglepődtünk hogy milyen hűvös van, nagyon szeles de napos idő volt végig, kb 10 fok este és 18 fok nappal (amíg nem néztem utána úgy voltam vele hogy Kaliforniában csak hőség lehet) :D my bad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!