Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Hányszor utaztok el egy évben...

Hányszor utaztok el egy évben 1-2 gyerekkel?

Figyelt kérdés

Hány alkalomra telik évente, hogy kimozduljatok a családdal? Ebből hány alkalom belföld és külföld.

Mivel lennétek elégedettek?

Gyerekvállalás előtt kifért évi 1 tengerpart, 1 külföldi városnézés és 1-2 wellness szép kártyából. Most már a gyerekek igényeit figyelembe véve, nagyon nem mindegy hova megyünk, így belföldre jut csak pénz.

2019. ápr. 1. 18:00
 1/3 aHermann ***** válasza:

Szia!

Bár nálunk 3 gyerek van, de azért válaszolnék.

Évente kb. 4x van kisebb-nagyobb pihenés. Általában nyáron van egy nagyobb nyaralás 10-14 nap, illetve még egy 5-7 napos egyéb. Az őszi szünetben szoktunk még elmenni néhány napra, illetve tavasszal. Az iskolai szünetekhez már kötve vagyunk. Hiányozni meg a fiunk nem szeret, mert pótolni kell.

Általában június végén mindig megyünk valahova, mert az még itton is sokszor akciós (idén pl. tavaszi hétköznapi akcióval megyünk 4 éjszakára wellness szállodába június végén-129e-ért lakosztályba félpanzióval). Sokszor külföld is olcsóbb, mert sok helyen még iskola van.

Sokszor megnézem, hogy az adott helyen van-e valamilyen kedvezménykártya, amivel akár ingyenes a tömegközlekedés/belépő. Ezzel is sokat lehet spórolni, van ahol van családi jegy v. egy felnőtt vihet magával gyereket is.

(Pl. tavaly véletlenül egy müzlis doboz hátulján találtam olyan kupont, amivel sok helyre 5 fő féláron mehetett be-így voltunk a Gardalandban ősszel 75 euróért).

Illetve rátaláltam egy szállodaláncra, akiknél 18 éves korig a gyerek ingyen száll meg, és a reggeli is kedvezményes. Kuponos oldalakon jó áron van. Pl. 2 felnőtt reggelivel+2gyerek 3nap/éj 33e. A legtöbb szállodában van családi szoba (franciaágy+emeletes ágy). Bár nem kuponnal, de elég kedvező áron voltunk tavaly így Velencében.

Amúgy nem biztos, hogy "csak" a belföld fér bele, egy kis utánajárással simán annyi pénzből külföldre is mehettek, akár a tengerhez.

2019. ápr. 1. 19:49
 2/3 anonim ***** válasza:
Nálunk (külföld) hat nap az éves szabadság. Úgyhogy mi egyszer megyünk hat napra.
2019. ápr. 2. 02:01
 3/3 anonim ***** válasza:

En a szuleimmel szinte soha nem mentunk nyaralni, 17 evesen voltam utoljara veluk, amikor legkozelebb mentek akkor meg mar tul idos voltam ahhoz hogy elmenjek veluk.

Csak belfoldon nyaraltunk es 1 kezemen megtudom szamolni hanyszor.

Nekunk a felesegemmel meg nincs gyerek de ha lesz akkor 1-1 hetvegere siman eltudunk menni a hegyekbe vagy tengerpartra.

2019. ápr. 3. 02:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!