Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Mit tegyek a szémélyivel?

Mit tegyek a szémélyivel?

Figyelt kérdés
Nekem május 15.-én jár le. Május 6-8 között utaznánk az iskolával szlovákiába és az ideiglenes nem jó eredetit meg nem fognak addig adni és nincs meg az 1 hónap a lejáratnál. Mit tanácsoltok mit csináljunk

2019. márc. 22. 17:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%

Segítesz nekünk, mit nem lehet azon érteni, hogy érvényes útiokmánnyal kell utaznod, továbbá hogy vannak gyengébb képességű iskolák/és vagy gyengébb képességű igazgatók, helyettesek, diákok és tanárok? Neked az a dolgod, hogy képes legyél szöveget értelmezni, továbbá törvényeket betartani.

Amúgy hányadikos vagy?

2019. márc. 22. 18:28
 12/16 A kérdező kommentje:
ha tényleg 60 nappal előbb meglehet újitani akkor az jó lenne
2019. márc. 22. 18:38
 13/16 A kérdező kommentje:
mert akkor már csináltathatnánk is
2019. márc. 22. 18:51
 14/16 anonim ***** válasza:
2019. márc. 22. 18:52
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors választ akkor hétfőn megyünk és csináljuk!!
2019. márc. 22. 19:07
 16/16 anonim ***** válasza:

6 nap alatt kaptam újat. Nem munkana, sima naptári nap volt. Ráadásul benne egy Nov 1-el is...

És nincs ilyen, hogy 60 nappal előtte cserélhetnéd, nekem február végi lejárós volt, és okt végén cseréltem februári utazás miatt.

Foglalj online időpontot egy kevésbé forgalmas Kormányablakba, és max 1 hét múlva átveheted.

Kollégámnak amúgy 5 nap alatt készült el most kedden a jogsija, abban 3 szabadnap (márc 15-16-17 ) is benne volt.

2019. márc. 22. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!