Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Valami jó hely osztálykirándul...

Valami jó hely osztálykirándulásnak?

Figyelt kérdés
Olyan helyet tudnátok mondani Magyarországon ahova 16-17 éves gyerekek eltudnak menni osztálykirándulni és élvezik is? Több napos semmikép, mivel az osztályfőnökünk véleménye szerint nem érdemeljük meg. Nekünk kéne összedobni valamit úgy, hogy fejenként ne legyen több 10000-Ft-nál (volt aki ezt is soknak gondolta). Az osztályfőnök ragaszkodik az állatkerthez, de könyörgöm 17 évesek vagyunk és úgy kb. majdnem az összes Magyarországon fellelhető állatkertben jártunk már. Strand megint kilőve, mivel az egészéves kötelező úszásoktatástó már herótunk van. Tehát valami olyas valamit szeretnénk amit kitudunk élvezni és jó élményként emlékszünk rá vissza, viszont jelen helyzetben nem vagyunk valami kreatívak. A határidőnk lassan lejár.
2019. márc. 19. 19:28
 1/3 anonim válasza:
43%
Szerintem menjetek Budapestre, a terrorházába,mert akkor az oda-vissza út vonattal ingyenes lesz és nemrég nyìlt az Inkák aranya kiállítás(szerintem érdekes lehet,ha érdekel több dolog róla majd leírom,mert a hétvégén megyünk oda) és szerintem még a WestEndet útba ejthetitek mert közel van az Inkák cucchoz
2019. márc. 19. 20:06
 2/3 anonim ***** válasza:

Bocsánat az offért.

#1, megkérhetlek, hogy majd megírd milyen volt?

Köszönöm. :)

2019. márc. 19. 20:25
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak egy nap semmiképp se kellenj sokat utazni odaig. Szóval merre vagytok?
2019. márc. 19. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!