Csak szerintem nem osztálykirándulásnak való hely egy aquapark?
Figyelt kérdés
Nem sokara megy az osztályom kirandulasra es az osztalyfonok ezt a programot talalta ki, voltak akik orultek neki, de a legtobben nem igazan voltak oda az otletert. Az rendben van sztem, ha egy erzsebet taboros balatoni taborba mindenki eldonti h most megy e furdeni vagy sem, de ez egy olyan hely, ahol csak azt lehet csinálni. Ti mit gondoltok?2018. szept. 17. 13:47
1/13 anonim válasza:
Egyetértek veled, engem pl. a frász kergetett a strandoktól már kamaszként is, szóval nagy butaság ilyen egyoldalú programot szervezni.
2/13 A kérdező kommentje:
Koszi a gyors valaszt :)
2018. szept. 17. 13:49
3/13 anonim válasza:
Kicsiként még elmegy viszont kamaszoknál már nem emlékszem hogy nálunk is sok szégyenlős volt és ruhán keresztül is ment a más alakjába gázolás. Viszont nekünk kötelező úszásunk volt mindig a fiúkkal együtt tehát kénytelen voltam fürdő ruhában mutatkozni.
5/13 A kérdező kommentje:
Koszi :)
2018. szept. 17. 13:56
6/13 anonim válasza:
Ha nektek nem tetszik, fogjatok össze és szóljatok a tanárnak. Ha sokan vagytok, biztos elgondolkodik. Ha csak ketten-hárman, akkor marad a lángosozás a büfénél. De azt írod, hogy "legtöbben" nem örültetek neki. Nem tudom, milyen osztályfőnök az ilyen, aki maga dönti el, mi lesz, se szavazás, se semmi.
7/13 anonim válasza:
Igen, ez így van. Szerintem is inkább a zöldbe kellene menni, Bp környékére vagy valahova Északra, nagyon sok tematikus, irodalmi, történelmi, geológiai lehetőség van :)
8/13 anonim válasza:
Szerintem remek hely egy aquapark, HA mindenki szeretné. De azért elmenni, hogy az osztály fele ne fürödjön... Szóval szerintem osztálykirándulásra is oké, de csak tényleg, ha mindenki szeretné. Anno mi is fürdeni voltunk, de csak pár órát, egyébként sok más program volt. Mondjuk nálunk az osztály nagyrésze pl. fürdött. De én például örültem, hogy csak pár órás program, mivel én nem akartam. Annyi program van, amit lehet osztálykiránduláson, nem hiszem el, hogy pont a fürdés az, amit ki kell választani. Pláne, hogy szerintem a szülők úgy is szoktak menni fürödni a gyerekeikkel, szóval szerintem osztálykirándulásnál pont nem ilyen program kéne.
9/13 anonim válasza:
Nekem ezzel sose volt gondom, szeretek strandolni attól függetlenül, hogy dagadt vagyok :D + imádtam a csajokat fürdőráhában, ott azért jobban látszódtak a formák.. én szerettem :) persze nálunk is voltak akik nem akartak fürdeni és nem is fürödtek, nekik sajna nem volt más program így hát leültek valahova beszélgettek, olvastak stb. Pár ilyen alkalom után már együtt választottuk ki hova menjünk, hogy mindenkinek jó legyen. (Havonta mentünk mindig valamerre). Szerencsére nálunk az osztályban nem volt olyan nagy a klikkesedés így meg tudtuk beszélni a dolgokat meg amúgy se fikáztuk, bántottuk egymást csak néha :D
Fú de vissza mennék gimibe...
24F
10/13 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat :)
2018. szept. 17. 15:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!