Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Nyaralás, de hova?

Nyaralás, de hova?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Nyáron nagyon elszeretnénk menni nyaralni a barátommal, de nem tudjuk hova menjünk, tudnátok tapasztalatból írni olyan helyeket amik elvarázsoltak titeket de nem voltak irtó drágák? Tehát 500.000 ft alatti mondjuk 8-9 napra (de ennek majd utánanézek, ti csak a helyeket írjátok):)
2019. márc. 14. 10:36
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

800€ fejenként.

Az azért nem rossz ár már. Szerintem spanyolország bármely része, a szigetek és akár kanári szigetek is.

De kanári szigetekre érdemes szeptembertöl -novemberig menni, ott akkor is szuper fürdös idö van, és ahogy az iskolai szünetnek vége sokkal olcsobbak lesznek a repjegyek.

2019. márc. 14. 11:07
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Spanyolország, Görögország, Olaszország
2019. márc. 14. 11:13
 3/8 anonim ***** válasza:

Görögország, Ciprus?

Még szerintem olcsóbban is ki lehet hozni, egész olcsó helyek. Bár igénytől is függ, ezek azért jók mert a napozáson és fürdésen kívül vannak látnivalók is bőven.

2019. márc. 14. 13:23
 4/8 anonim ***** válasza:
Marokkó, Egyiptom
2019. márc. 14. 13:23
 5/8 anonim válasza:
2019. márc. 14. 14:14
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi srácok:)
2019. márc. 14. 14:34
 7/8 anonim ***** válasza:
Én Toszkánát ajánlom, de a francia Riviéra is szuper hely. Ilyen büdzsèből szolidabb szállás mellett megoldható.
2019. márc. 14. 14:53
 8/8 anonim válasza:

Görögországot én is tudom javasolni, főleg a Pelion-félszigetet, mi ott voltunk két éve. A tenger gyönyörű, egymást érik a strandok, az éttermek hangulatosak. 2 negatívummal azért itt számolni kell:

- nem mindenhol beszélik jól az angolt

- ha kiülős étteremben, street foodosnál eszel, gyakran járnak arra kóbor kutyák akik nem bántanak de elég zavaró tud lenni.

Én emellett Horvátországot, Zadart is tudom ajánlani, ott tavaly voltunk igaz nem nyaralni, hanem táboroztatni.

2019. márc. 14. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!