Svédországba, Östersundba utazok repülővel kétszeri átszállással. Hogyan zajlik az átszállás?
Eddig még csak közvetlen járatokkal utaztam, nem tudom, hogyan működik ez a dolog. Átszállásnál újra be kell csekkolni? Biztos, hogy sértetlen lesz a csomagom kétszeri átszállás után?
Előre is köszönöm a segítséget!
Ha átszállással vetted a repjegyet (tehát BUD-átszállás-Östersund van ráírva) akkor:
Mikor először becsekkolsz úgy fogják nyomtatni a matricát hogy átszállásnál átrakják a másik gépre a csomagod. Esetleg kérdezz rá, de ezt úgy is tudni fogják. Mikor átszállsz neked újra be kell csekkolni.
Ha meg külön-külön vetted meg a repjegyeket akkor kiadják a csomagodat is és azzal együtt kell újra becsekkolni.
Azt meg hogy sértetlen lesz e a csomagod még átszállás nélkül se biztos :) De nekem még sose volt ezzel probléma. Ha biztosra akarsz menni fóliáztasd be.
Köszi a választ! :)
Nos, a jegyet egybe vettem meg, mégpedig úgy, hogy először Münchenben, utána Stockholmban szállok át.
Biztos, hogy be kell csekkolnom minden egyes átszállásnál? Csak azért kérdem, mert máshol pedig azt olvastam , hogy nem kell...
Szerintem be kell, mivel minden járatra külön beszállókártya kell. Mivel EU-n belül maradsz, nem kell a tranzitba várnod meg ilyenek. Tehát mikor megérkezel Münchenbe, rendesen kijössz mintha oda jöttél volna aztán mikor megkezdődik a check in, újra bemész. A feladott poggyászt meg úgy fogják felcímkézni hogy:
BUD via MUC via STC to Östersund.
De azért mindenképp kérdezd meg Ferihegyen, lehet hogy változott mióta én utaztam átszállással.
Szia,
előre is bocs, de kérdezni szeretnék. Én is pont Östersundot néztem ki, nyáron megyek, neked hogy tetszett? A svédek milyenek voltak? Úgy értem tényleg olyan zárkózott nép, ahogy mondják?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!