Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Mit javasoltok a viagogoval...

Mit javasoltok a viagogoval kapcsolatban?

Figyelt kérdés
2018 decemberben rendeltem egy páros meccsjegyet egy 2019-es márciusi meccsre.Már akkor feltűnt,hogy drágább lett a jegy ára a leirtaknal(fontos hogy fizetes elott lattam mar hogy dragabb lesz,de ugy voltam vele ez meg belefer,mert meggyozonek tunt az oldal es hat eletem meccsere megyek kb...)Tehat megrendeltem a jegyet a penzt levontak a szamlamrol.Irtak,hogy a jegy kb. 1-2 hettel elotte fog megerkezni.De tegnapi nap folyaman elkezdtem olvasgatni a viagogorol es szinte csak rossz velemenyeket latok.Dragabbak a jegyek,nem erkezik mega jegy,ha megerkezik nem biztos,hogy ervenyes stb...Viszont meg van bo 1 honapom a meccsig.A meccsre mindenkepp beszeretnek jutni.Szerintetek mit tegyek?
2019. jan. 27. 14:08
 1/3 anonim ***** válasza:
Buzgon vesd a keresztet... a penzedre. Sose fogjak se visszafizetni, se a karodat megteriteni, orulhetsz, ha egyaltalan megkapod a jegyeket es nem lesznek hamisak vagy tobbszorozottek (mas is megvette ugyanazokat, aki elobb er oda, az megy be...).
2019. jan. 27. 16:00
 2/3 anonim ***** válasza:

A jegyeket több embernek is gyakran eladják.

A jótanácsom:

ha beakarsz jutni, akkor ELSŐNEK ÉRKEZZÉL, mert a többiek klónozott jegye a tied kezelése után már automatikusan érvénytelen lesz.

2019. jan. 28. 11:25
 3/3 anonim válasza:
sikerült?
2019. máj. 7. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!