Mit javasoltok a viagogoval kapcsolatban?
Figyelt kérdés
2018 decemberben rendeltem egy páros meccsjegyet egy 2019-es márciusi meccsre.Már akkor feltűnt,hogy drágább lett a jegy ára a leirtaknal(fontos hogy fizetes elott lattam mar hogy dragabb lesz,de ugy voltam vele ez meg belefer,mert meggyozonek tunt az oldal es hat eletem meccsere megyek kb...)Tehat megrendeltem a jegyet a penzt levontak a szamlamrol.Irtak,hogy a jegy kb. 1-2 hettel elotte fog megerkezni.De tegnapi nap folyaman elkezdtem olvasgatni a viagogorol es szinte csak rossz velemenyeket latok.Dragabbak a jegyek,nem erkezik mega jegy,ha megerkezik nem biztos,hogy ervenyes stb...Viszont meg van bo 1 honapom a meccsig.A meccsre mindenkepp beszeretnek jutni.Szerintetek mit tegyek?2019. jan. 27. 14:08
1/3 anonim válasza:
Buzgon vesd a keresztet... a penzedre. Sose fogjak se visszafizetni, se a karodat megteriteni, orulhetsz, ha egyaltalan megkapod a jegyeket es nem lesznek hamisak vagy tobbszorozottek (mas is megvette ugyanazokat, aki elobb er oda, az megy be...).
2/3 anonim válasza:
A jegyeket több embernek is gyakran eladják.
A jótanácsom:
ha beakarsz jutni, akkor ELSŐNEK ÉRKEZZÉL, mert a többiek klónozott jegye a tied kezelése után már automatikusan érvénytelen lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!