Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Dortmund meccsre rendeltem...

Dortmund meccsre rendeltem jegyet, ugye időben megérkezik?

Figyelt kérdés
Dortmund BL meccsre rendeltem jegyet,levonták a kártyámról a pénzt is,utazásunk előtt 1 nappal legkésőbb mindenképpen kiszállítják a jegyet,ezt írták (viagogo-ról rendeltem) Kár ez miatt izgulnom,hogy nem ér ide a jegy és nem tudom megnézni a meccset? UPS International futárszolgálat hozza ki,valakinek van valami tapasztalata,hogy 101% hogy kiszállítják-e?
2019. jan. 26. 19:19
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Mivel viagogoról vetted, aggódj nyugodtan. 90% hogy átvertek, vagy nem kapod meg, vagy olyan jegyet kapsz, amit nem csak neked adnak el, és imádkozhatsz, hogy te légy az első vele.

Keress rá, hogy viagogo botrány, rengeteg találat lesz, olvasgass. Az egyik legnagyobb kamuoldal, sajnos még mindig sokan bedőlnek neki.

Persze, megeshet, hogy szerencséd van, mert van olyan, hogy csak azzal vernek át, hogy csomó plusz kezelési költséget kifizetsz, a jeggyel nincs gond. Nyilván eseményfüggő is. Szurkolj, hogy nálad csak ez legyen. :)

2019. jan. 26. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!