Ha Párizsba megyek 3 napra, mennyi koltopenzt celszeru vinni?
a főbb latvanyosságokat mar atneztem mi mennyi, csak nemtudom mennyi "koltopenzt" celszeru vinni az árak miatt.. Ki mennyit vinne ennyi napra?
negativ es kioktato hozzaszolasokat mellozzek az okosnak tuno emberek.
Koszonom aki segit!
koszonom a segito valaszt! az ut es a nevezetességek belepoit azt az alap árhoz nezem en is csak nemtudtam mi mennyi ott es mennyi az idealis koltopenz.
kedves elso hozzaszolo, magamtol is tudom h amennyit akatok. ez egy kerdezo oldal azt ajanlom foglald el magad massal ha sehova nem tudsz normalis valaszt adni. nagyon okos lehetsz ha nemtudtad ertelmezni, h kiirtam ertelmes hozzaszolast varok. az ertelmes rad nem vonatkozik! ;) nyilvan nem egy vagyont akar elkolteni ott az ember, de aki volt mar vagy jobban benne van az utazasba az jobban tudja, mi mennyi, es mennyit celszeru. mivel en nem vagyok jartas ebben, azert irtam ide. de orulok h raersz faszsagokat valaszolni! ;)
Ez sok mindentől függ, így nem tudok egy konkrét összeget mondani.
Kb 3-szoros árakkal számolj, mint az itthoni.
Én mikor mentem Franciaországba, 6 napra 200 eurót vittem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!