Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Ha Párizsba megyek 3 napra,...

Magicmoments kérdése:

Ha Párizsba megyek 3 napra, mennyi koltopenzt celszeru vinni?

Figyelt kérdés

a főbb latvanyosságokat mar atneztem mi mennyi, csak nemtudom mennyi "koltopenzt" celszeru vinni az árak miatt.. Ki mennyit vinne ennyi napra?

negativ es kioktato hozzaszolasokat mellozzek az okosnak tuno emberek.

Koszonom aki segit!

2018. nov. 24. 18:27
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
amennyit el akarsz költeni
2018. nov. 24. 18:38
 2/7 anonim ***** válasza:
21%
Párizsba 3 napra én 1000 (ezer) Euró költőpénzt vinnék fejenként (plusz a szállás illetve az oda- és visszautazás költségei, de ezeket nem számítom bele a költőpénzbe).
2018. nov. 24. 19:11
 3/7 A kérdező kommentje:

koszonom a segito valaszt! az ut es a nevezetességek belepoit azt az alap árhoz nezem en is csak nemtudtam mi mennyi ott es mennyi az idealis koltopenz.

kedves elso hozzaszolo, magamtol is tudom h amennyit akatok. ez egy kerdezo oldal azt ajanlom foglald el magad massal ha sehova nem tudsz normalis valaszt adni. nagyon okos lehetsz ha nemtudtad ertelmezni, h kiirtam ertelmes hozzaszolast varok. az ertelmes rad nem vonatkozik! ;) nyilvan nem egy vagyont akar elkolteni ott az ember, de aki volt mar vagy jobban benne van az utazasba az jobban tudja, mi mennyi, es mennyit celszeru. mivel en nem vagyok jartas ebben, azert irtam ide. de orulok h raersz faszsagokat valaszolni! ;)

2018. nov. 24. 20:57
 4/7 anonim ***** válasza:
én nem mennék mostanában elég durva az idő arrafelé
2018. nov. 24. 22:40
 5/7 anonim ***** válasza:
70%
Napi 100 euróval számolni bőven elég. Ebből simán kijön napi három éttermi étkezés, közlekedés. Még vásárolgatni is szoktunk belőle. Ha elvagy melegszendvicsen, palacsintán és hasonlókon, akkor meg a fele is elég. Aki az 1000 eurót írta, csak nagyzolni akart. Valószínűleg életében nem járt arrafelé.
2018. nov. 24. 22:47
 6/7 anonim ***** válasza:
70%

Ez sok mindentől függ, így nem tudok egy konkrét összeget mondani.

Kb 3-szoros árakkal számolj, mint az itthoni.

Én mikor mentem Franciaországba, 6 napra 200 eurót vittem.

2018. nov. 24. 23:10
 7/7 A kérdező kommentje:
koszonom nektek a valaszokat! sokat segitettetek! :)
2018. nov. 25. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!