18 évesen 8 általánossal egy kutyával hova mehetnék?
Hamarosan 18 leszek és itthon mindenki utál, mindenki azt akarja, hogy takarodjak el innen és én magam is utálok itt lenni, az egész várost, országot a jelenlegi életemmel el akarom felejteni, hogy csak egy sötét múlt maradjon.
Egy másik országba, leginkább Amerikába szeretnék menni, hogy még csak a közelébe se legyek ennek a helynek. Viszont nem tudom, hogy hol lakhatnék, mivel gondolom még a legolcsóbb motelekbe se engednek be kutyával, illetve szakma nélkül találnék vmi munkát Amerikában? Van egy millió forintom, amit még a nagypapám tett nekem el a jövőmre. Abból tudok repjegyet venni, de azután mit tegyek?
Akármennyire rossz neked otthon, bird ki még pár évig és ezalatt MINDENKÉPPEN tanulj ki egy jó szakmát.
Utána hatványozottan megnőnek a lehetőségeid -szinte- minden téren.
Haver otthonról tűnj el.
Alulképzett vagy de ezzel semmi gond nincs vannak gyorstalpalo tanfolyamok pl pincér ami pár hónap alatt megvan utána kis rutint szerzel és tied a világ.
Amerikát felejtsd el elég Európában bolyongani.
Kutyódra vigyázz mert neki te vagy a mindene sose hagyd magára mert több szeretetet ad mint bármi más élőlény
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!