A szüleim a tudtomon nélkül foglaltak le szállodát "nyaralás" céljából, holott tudják, hogy nem szeretnék menni. Mit tegyek?
Szóval az van, hogy megbeszéltem a szüleimmel hogy az országban fogunk maradni, erre ma közölték velem, hogy lefoglaltak más országban mindent egy hétre...
de én nem akarok menni :/ Mit tegyek? (Tudom, ne legyek hálátlan, dehát megbeszéltük...)
És mitől félsz? Voltál már egyáltalán külföldön? Vagy ott nincs wifi/mobilnet és félsz, hogy unatkozni fogsz?
Ha így állsz a dolgokhoz, rád fér egy kis kimozdulás, világlátás. Nem árt, ne félj.
Miért nem akarsz külföldre menni? Egy szálloda mindenhol szálloda, ha a szobában/medence partján maradsz, tizenakárhány európai ország meglátogatása után ezt bátran ki merem jelenteni :) programokat szervezni pedig ugyanúgy (ha nem jobban) lehet.
Hová mentek amúgy?
A szüleid nyilván nem akarnak -érthető okokból- egyedül hagyni idehaza téged a lakásban, ezért kénytelenek magukkal vinni külföldre, amit valószínűleg jól meg fognak majd bánni hiszen kelletlen pofavágásokkal tönkreteszed majd az ő nyaralásukat is.
Bocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!