Barcelonai nyaralással ha van tapasztalatotok, szállást keresek, tudnátok segiteni abban, hogy melyik egy jó környék megfizethető áron, és könnyen megközelithető? Vagy ha tudnátok esetleg szállodát ajánlani
Booking.com
Kihozza az általad kívánt összegért szabadon lévő szobákat az általad kívánt időpontra (mivel ezeket nem írtad meg).
Az adott szállásra adott értékeléseket is el tudod olvasni az értékelésre kattintva - így aztán könnyebben tudsz dönteni. Itt általában értékelik a vendégek a környéket, az elhelyezkedést is.
Én náluk szálltam meg pár éve, magyarok üzemeltetik:
Biciklit és robogót is lehet tőlük bérelni, így gyorsan és olcsón körbe lehet járni a várost.
Ennek a magyarok által üzemeltetett szállásnak örültem volna,ha tudok róla nyár elején,bár egy kicsit zavar,hogy e-mailben kell érdeklődni az ár iránt.Gyanítom nem egységes,úgy értem nem ugyanannyiért adják ki a különböző nemzeteknek,vagy nem tudom,mi lehet az oka.
Egyébként én is csak a booking.com-ot tudom ajánlani,mert minden fajta szállás van pénztárcától függően és a cég is segítőkész,ha gond van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!