Furcs az ha manapság 24 évesen még egyszer sem voltam külföldön? .
Elmúltál 18. Te felesz a sorsodért. Nézz a tükörbe, és kérdezd meg magadtól, mit akarsz kezdeni az életeddel, mik a fontosak neked.
Aztán ha az a válasz, hogy külföldre szeretnél utazni, olvass sokat. Vagy gyere vissza és kérdezz. De tudd, felesz azért, amivé válsz.
Nem furcsa.
" eközben én meg még soha nem voltam sehol.. olyan lehangoló"
És mire vársz? A határátlépés már nem akadály. Nem kell Svájcba vagy Egyiptomba repülnöd, a környező országokba is el lehet utazni egy napos kirándulásra.
Én régen sose vágytam külföldre, de az élet máshogy gondolta.
20 éves koromban jutottam el a Balatonra. (Akkor is csak dolgozni)
25 évesen léptem át először a határt. (1 napos kirándulás Szlovákiában)
30 éves koromban utaztam először "távolabbi" országba. (Itt is ragadtam. :D)
35 évesen utaztam először repülőn. (Kanári szigetek 3 hét "nyaralás a télben")
Egyik sem volt betervezve, igy jött ki.
Naponta több ezer embert látok nyaralni menni, de kit érdekel. Majd megyek megint télen. :D
Elhiszem, hogy lehangoló. De bakker, ma már annyi lehetőség van, tök olcsó el lehet jutni egy rakás helyre, ráadásul Európán belül csak egy személyi kell.
Mi tart vissza? Egynapos kirándulásokat a környező országokban 10-20 ezer forintokért kapsz, de messzebbi városokba is lehet találni 5-10 ezer forintos repjegyeket... Mi akadályoz meg benne, hogy mondjuk egy hétvégét pl. Firenzében tölts?
Meg lehet oldani...
Ha nincs pénzed utazásra stoppolsz. (Vagy olcsó buszjáratok) Ha nincs pénzed szállásra couchsurfing. (Vagy airbnb) így szlovákia szinte ingyen van és már is voltál külföldön
Ezt is te írtad egy másik rovatba?
"Furcsa az ha manapság 24 évesen még egy barátnőm sem volt?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!