Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Véleményetek szerint milyen...

Véleményetek szerint milyen játékkal kapcsolatos videót néznek Youtubeon manapság a legtöbben Magyarországon és külföldön?

Figyelt kérdés

Rengeteget gondolkoztam azon, mit kéne feltenni youtubera amire rá találnak könnyen, nincs sok belőle, de még is sokan megnézik és sokan keresnek rá?

Nektek mi a véleményetek? Mit lenne érdemes Feltenni youtubera? (CSGO-t légyszi ne írjátok) Előre is köszönöm! :)

2015. dec. 10. 14:51
 1/3 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy szinte nincs olyan játék, amiről ne lenne videó a youtubeon.

Gameplay videókat szeretnek, végigjátszást, vagy ha van sztori, akkor utolsó küldetés, vagy "ending" videó.

"rá találnak könnyen, nincs sok belőle, de még is sokan megnézik és sokan keresnek rá"

Ez nekem egy hatalmas ellentmondás halmaz.

Mintha Michael Jacksonból akarnánk csinálni egy neve nincs előadót, aki 20 embernek lép fel.

Tehát legyen egy mainstream játék, amire sokan rákeresnek, de alig van még videó? Ilyen nem létezik. Egy frissen megjelent mainstream játékból 2 nap alatt tonnányi videó lesz a youtubeon.

2015. dec. 10. 16:29
 2/3 A kérdező kommentje:
Ohh értem.:\ Azért nagyon szépen köszönöm :)
2015. dec. 10. 21:08
 3/3 anonim válasza:
Minecraft
2015. dec. 13. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!