Ki tudna ajánlani olyan tengerpartot ahol fehér homokos a part?
Itt van egy pár összeszedve:
Nem tudom a Maldív szigetek mitől lenne automatikusan pronyó...Meg ami valakinek pronyó az lehet hogy másnak nem az, ne vegyük már el szegénynek a kedvét.
Hát attól hogy minden proli odamegy nászútra hogy lehessen kirakni a fényképet facebookra helymegjelöléssel.
Szia! Ha Európában keresel (és mi már majdnem bejártuk egész Európát :) akkor Szardínia vagy Albánia kell neked. Vagy Korzika de az épp olyan mint Szardínia csak fejjebb van picit.
Maldív mellett tudom neked ajánlani Kenyát és ZAnzibárt is mert mindekttőn nagyon szép fehér homokok vannak.
A karib szigetek is jók ilyen szempontból tudod Kuba meg Dominika meg Borabora is nagyon szép. De szerintem is sok ezeken a helyeken a sznob proli.
Èn most épp Kenyàban vagyok (Mombasa) ès gyönyörű, fehér homokos a strand, viszont az óceàn nekem kicsit zavarosnak tűnik (mondjuk lehet azèrt, mert nagyon hullàmzik). Ez az orszàg azèrt is jó, mert kombinàlhatod a szafari élmènyt a strandolàssal. Viszont ha kényes vagy a tisztasàgra, akkor mindenképp minimum 4, de inkàbb 5 csillagos szàllàst keress.
De az indiai óceànon ott van még Tanzània, illetve Mauritius (szàllàsban jobb színvonal, némelyik tengerpart igazàn mesèbe illő, főleg a sziget délkeleti rèszén) de valóban, Maldív és Seychelles is bejàtszik, bàr ott tényleg sok a turista.
Illetve ha valami különlegesre vàgysz, akkor Diego, Nosy Bé, vagy Ile Ste Marie Madagaszkàron is jó vàlasztàs lehet, ezek àrban is kedvezőek.
Aztàn persze vannak az olyan helyek, mint Polinézia, vagy a Bahamàk, de az màr húzósabb àrban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!