Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Erdélybe megyünk kirándulni...

Feca20 kérdése:

Erdélybe megyünk kirándulni és elővigyázatosságból vinnék magammal egy 270mm-es pengehozzúságú bozótvágót. A kérdés az lenne, hogy a határon ebből lehet bonyodalom? Kell valamilyen engedély hozzá?

Figyelt kérdés

2018. aug. 13. 14:52
1 2
 11/16 talor ***** válasza:
Nem kell félni a medvétől. Hidd el, ha este vagy hajnalban nem járod az erdő környékét, valószínűleg nem fogsz vele találkozni, hacsak nem látogatsz el a Szent Anna-tóhoz, ahol napközben lejárnak a tóra inni. Ott viszont annyira megszokták a turistákat, hogy igazából nem is foglalkoztatják őket az emberek. Sok alkalommal jártam Erdélyben, idén először láttam medvét annak ellenére, hogy rengeteget túrázok. Ne parázz, nem lesz probléma, nincs szükség bozótvágóra.
2018. aug. 13. 19:03
 12/16 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező! "Ha apukád is követte volna ezt a példát"

akkor most nem kérdeznél ilyen hülyeségeket...

Könyörgöm, legalább az általánost végezd el !

2018. aug. 13. 19:35
 13/16 A kérdező kommentje:

Látom ez bemart,de ha nem tudsz informatív választ adni,akkor minek kell vesztegetned az időd a baromság írására?Ha poénra vágyom bekapcsolom a comedy centralt.Felesleges neked billentyű stand up-olni.Ha meg vissza oltanak,akkor fogadd el,hogy a “válaszod” van egy általános iskolás szintjén ;)

A többieknek köszönöm a válaszokat!Oda jár a pacsi!

2018. aug. 13. 20:08
 14/16 A kérdező kommentje:
Amúgy nem tartom hülyeségnek a kérdést,mert nincs a neten információ a legális tartásról és szállításról,illetve ezzel történő utazásról.Abban bíztam,hogy itt találok olyan személyt,aki ebben illetékes és tud jogilag helytálló választ adni.
2018. aug. 13. 20:13
 15/16 anonim ***** válasza:
68%

>> Egy jogszabálynak jobban örültem volna...

Jogszabály van, csak utána kellene nézni.

Legea privind regimul armelor și al munițiilor (nr. 295/2004, modificată prin legea 25/2007). Ez kimondja (többek között), hogy a 15 cm-es pengehossznál nagyobb kés (pallos, jatagán, nyílvessző vagy hasonló szúró-vágó eszköz) fegyvernek minősül és mint ilyen, viselése szigorúan tilos.

2018. aug. 15. 10:40
 16/16 anonim válasza:
a medve ellen semmi esélyed tudod az anatomiai felépítését tudod hol kel megszurni
2021. febr. 16. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!