Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Oszkározás esetén, ha meghalad...

Oszkározás esetén, ha meghaladom a havi 40 utast?

Figyelt kérdés

Gyakorlatilag 2 naponta, de akad úgy, hogy naponta ingázok a lakhelyem és Budapest között. 2 hete kezdtem el oszkározni és volt már 16 utasom. Olvastam, hogy egy naptári hónapban maximum 40 főt szállíthatok, afölött át kell állni üzletire. Ezt nem akarom, mert nem célom ezzel keresni, csak sokat utazok. A rendszer figyeli, hogy hány utasom volt és jelzi, ha túl sokat viszek? Valaki járt így?

Köszi

2018. aug. 7. 14:35
 1/3 anonim ***** válasza:
A rendszerben látszik ha valaki foglalt nalad helyet.. az viszint egyáltalán nem bizonyíto , hogy veled is utazott hiszen van aki lemondja stb.., innentol kezdve szerintem ettol nem kell felni.
2018. aug. 7. 15:54
 2/3 anonim ***** válasza:
Hát, ha nem akarsz sunnyogni meg attól félni, hogy ellenőrzik e, akkor egyszerű a megoldás: ne vállalj havi 40 főnél többet. Ha úgyis muszáj arra járnod, akkor a havi 40 emberrel is jó kis plusz pénzt szedsz össze, gondolom.
2018. aug. 7. 16:43
 3/3 anonim ***** válasza:
sajnos nem tudod megúszni, nem viszel 40-nél többet vagy szólni fog az oszkár hogy üzletire át kell állnod, ami plusz járulékokkal jár.
2018. aug. 8. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!