Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az ingyenélő...

Mi a véleményetek az ingyenélő utazókról?

Figyelt kérdés

Emlékszem a határátkelős TeePolgar nagyon büszke posztjaira, hogy mindig más vendégeli meg és ingyen alszik, de most rábukkantam egy számomra még meghökkentőbb (negatív értelemben) blogra, ahol a srác arról írt, hogy semmiért se fizetett. Más vette meg neki a kaját, kukázott, szívességből vitték, aludt. Nekem ez nagyon fura: [link]

Az OK, ha az embernek nincs sok pénze és akar utazni, de én élősködni sose tudnék máson. Valamit azért illik adni...legalább dolgozni érte pl.

2018. aug. 4. 20:44
 1/7 anonim ***** válasza:
83%

Én nem foglalkozom velük. Én nem adok senkinek ingyen szállást, és nem cipelem magammal ingyen nyaralásra. Én mindig nyaralok, de megfizetem az árát. Más hogy nyaral az az ő gondja.

Amúgy meg amíg vannak balekok akikből élni tud, addig csinálja is.

2018. aug. 4. 20:50
 2/7 anonim ***** válasza:
72%
Ki mit csinál, az nem érdekel. Én ilyenre nem mennék. Ha nyaralok, nem akarok koldulni. Inkább gyalogok, megyek kirándulni, ha nincs pénzem nyaralásra.
2018. aug. 4. 20:53
 3/7 anonim ***** válasza:
83%
Sajnos ilyenek nem csak az utazók között vannak. Némelyek tökélyre fejlesztették a más hátán kapaszkodást. Nekem nem szimpatikus egyáltalán. Arról nem is beszélve, milyen igénytelenség párosul hozzá... Szinte mindegy, milyen körülmények között vannak, csak ne kelljen semmi erőfeszítést tenni.
2018. aug. 4. 21:45
 4/7 anonim ***** válasza:
70%
ő dolga, bár remélem, nem híreszteli, hogy magyar...
2018. aug. 5. 00:02
 5/7 anonim ***** válasza:
36%

Egyszer elbeszélgettem el egy lánnyal. Pár italtól megoldódott a nyelve és elmesélte, hogy ő már évek óta hirdetget randi oldalakon, és ezért rengeteg pasassal találkozott már. Az a trükkje, hogy kizárólag egy jó étteremben hajlandó találkozni -elmondása szerint a soros balekkal- egy vacsora mellett. Jóllakik, majd pl. wc-zésre hivatkozva eltűnik. A pasas meg várja, amíg meg nem unja.

Magyarul csak átveri a pasasokat és így ingyen vacsorázik már évek óta.

2018. aug. 5. 05:47
 6/7 anonim ***** válasza:
#5 elég gáz, ilyenkor kár, hogy randioldalakon nem lehet visszajelzést adni, mint az airbnb-n...
2018. aug. 5. 19:51
 7/7 gungasam ***** válasza:
Mindig lesz veréb amíg ló@ar is van. Vagyis mindig lesznek olyan "áramvonalas" emberkék akik nagyon jól boldogulnak mások hátán...
2018. szept. 2. 00:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!