Booking gondok, elállhatok a vásárlástól?
Foglaltam szállást olaszországba 4 napra. Picit benéztem, mert reggelivel együtt akartam volna, az aug. végéig akár le is mondható lenne, szálláson történő fizetéssel. Sajna én a reggeli nélkülit foglaltam, amit egyáltalán nem térítenek vissza.... belenyugodtam, de kapta a hoteltől üzenetet, hogy nem tudják a kártyámat terhelni. A többi szállásnál nem volt gond, visszagondolva talán azért , mert akkor kerte a CVC kódot, de ennél nem és most gondjaik vannak.
Írták, hogy utaljak a bankszámlájukra vagy törlik a foglalást. Írtam, hogy utalni nem szeretnék, kérem a törlést. Erre írták, hogy az nem opció, utaljak.
Mi van akkor, ha nem utalok? A pénzt gondolom nem tudják leszedni. Szerintetek? Köszi
"Írták, hogy utaljak a bankszámlájukra vagy törlik a foglalást. Írtam, hogy utalni nem szeretnék, kérem a törlést. Erre írták, hogy az nem opció, utaljak."
Ez itt már nagyon gyanús. Normális szálláson ilyet nem mondanak, hogy nincs más opció, utald a pénzt...
Én a helyedben nem utalnék semmit, lemondanám a foglalást, a bankkártyát meg letiltatnám és igényelnék egy újat... ha megadtad az adatokat, nem nehéz a háromjegyű kódot megtalálniuk hozzá.
Leokéztál azaz megkötöttél egy szerződést.
A Booking, vagy a szállás majd behajtatja kamatostul, te meg fizeted az ügyvéd és a behajtócég költségeit is, hiszen senki sem szereti, ha valaki szórakozik velük, és nyomós ok nélkül mondja vissza.
Ha nem mondható le, akkor ne mondd le, mert a booking szerintem is behajtja.
Azon a két zsömlén és a két szelet felvágottan ne múljon,meg tudod azt venni magadnak is, vagy beülsz valahova.
Köszönöm, a férjem bankkártyáját használtuk, azzal sikerült. Nem tudom mi lehetett, mert egy bankszámlánk van 2 kártyával, amik teljesen egyformák....
A probléma megoldódott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!