Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ebben az esetben elallhatok a...

Ebben az esetben elallhatok a vasarlastol?

Figyelt kérdés

Egy kedves ismerosom vett egy tvt nagykerben, ami nyilvan kifizettem neki, de a szamla a cege nevere szol.

Ugy tudom ilyen esetben ha online rendeli sincs elallasi jog,mert ceg vasarolta, de itt jon az erdekes resz, hogy a nagyker weboldalan smart tvnek van irva a termek,illetve a dobozra is az van ragasztva,hogy smart led hd tv.

Na a tv egyaltalan nem smart, egy egyszeru hd led tv, amit kiprobalas alatt vettem eszre.

Ilyen esetben visszakerhetem a termek arat?

Ugy gondolom ez nem egy apro hiba a termek leirasaban..

Ha tudom meg sem veszem egyertelmuen.

Sajnos telefonon nem ertem el oket.

2018. júl. 13. 19:17
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
Ez hibás teljesítésnek minősül, így cégek is élhetnek a termékcsere, ill. a vásárlástól elállás jogával. Viszont nem te, hanem a kedves ismerősöd, aki a számlára vette. Javasolt a helyszínen megnézni, mi van a dobozban.
2018. júl. 13. 19:42
 2/26 A kérdező kommentje:

Ha kapok egy meghatalmazast akkor sem csinálhatok en semmit?

Elutazik egy hetre..

2018. júl. 13. 19:47
 3/26 anonim ***** válasza:

De. Ha hivatalosan, (pecsét, aláírások) meghatalmaznak, akkor a számlával mint megbízott intézheted.

Lehetsz te ott akár az anyagbeszerző is, honnan tudnák a boltban?

2018. júl. 13. 20:03
 4/26 anonim ***** válasza:
5%
minden esetben van elállási jogod mivel vásároltál valamit amiről kiderült 1-14 napon belül hogy nem jó. visszaviszed, szólsz, kicserélik ahelyett hogy ide írogatnál mert ezzel is csak az idő megy.
2018. júl. 13. 20:46
 5/26 anonim ***** válasza:
33%
Nehezen tudom elképzelni, hogy nem az van a dobozban, ami rá van írva!!!!
2018. júl. 13. 21:12
 6/26 A kérdező kommentje:

A bolt 6ig van nyitva, menjek oda es torjek be vagy mit szeretnel kedves 3. "Ertelmes" valaszolo? Hivtam oket,nem vettek mar fel.

Pedig az van rajta,hogy smart es a webshopjukban is smartnak van feltuntetve, megsem az.

2018. júl. 13. 21:18
 7/26 A kérdező kommentje:
Bocsi 4. Az en kommentemmel egyutt.
2018. júl. 13. 21:19
 8/26 anonim ***** válasza:
van wifi-d?
2018. júl. 13. 21:22
 9/26 A kérdező kommentje:
Van.
2018. júl. 13. 21:24
 10/26 anonim ***** válasza:
tedd közvetlen a tv mellé, 1 méter után nekem se kapcsolódik. Vagy vezetékes kapcsolat.
2018. júl. 13. 21:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!