Ebben az esetben elallhatok a vasarlastol?
Egy kedves ismerosom vett egy tvt nagykerben, ami nyilvan kifizettem neki, de a szamla a cege nevere szol.
Ugy tudom ilyen esetben ha online rendeli sincs elallasi jog,mert ceg vasarolta, de itt jon az erdekes resz, hogy a nagyker weboldalan smart tvnek van irva a termek,illetve a dobozra is az van ragasztva,hogy smart led hd tv.
Na a tv egyaltalan nem smart, egy egyszeru hd led tv, amit kiprobalas alatt vettem eszre.
Ilyen esetben visszakerhetem a termek arat?
Ugy gondolom ez nem egy apro hiba a termek leirasaban..
Ha tudom meg sem veszem egyertelmuen.
Sajnos telefonon nem ertem el oket.
Ahogy latom emagon is van igy hirdetve.
Mindegy, holnap majd elintezem, aki hasznos valaszt irt felpontoztam.
# 6
nehogymár még te ugassál be nekem. Örülj hogy segít neked valaki. Megmondtam mit csinálj, te meg elkezdesz flegmázni? Kapjál már észbe, ki a fsznak képzeled te magad? Egy nyomorult vásárlást sem tudsz elintézni segítség nélkül legalább ne te hőbörögjél már ha már valaki jóindulatúan segíteni akar...majomparaszt, remélem rádrohad a jó drága szarod
XDmenj kezeltesd magad, szerencsetlen.
Nem az en hibam volt, beismerte a nagyker is, de egy ilyen nyomorult prolinak,mint te hiaba magyarazom.
# 24
sötét életre alkalmatlan kis atka vagy, és ahelyett hogy megköszönnéd a segítséget még sértegetsz másokat és ugatsz. A szó amit keresel: köszönöm!
senki nem néz le amiatt, mert egy egyszerű termékcserét sem tudsz megejteni. Ezért segítettünk. Az viszont mindennél gusztustalanabb ahogy a segítségre reagálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!