Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ebben az esetben elallhatok a...

Ebben az esetben elallhatok a vasarlastol?

Figyelt kérdés

Egy kedves ismerosom vett egy tvt nagykerben, ami nyilvan kifizettem neki, de a szamla a cege nevere szol.

Ugy tudom ilyen esetben ha online rendeli sincs elallasi jog,mert ceg vasarolta, de itt jon az erdekes resz, hogy a nagyker weboldalan smart tvnek van irva a termek,illetve a dobozra is az van ragasztva,hogy smart led hd tv.

Na a tv egyaltalan nem smart, egy egyszeru hd led tv, amit kiprobalas alatt vettem eszre.

Ilyen esetben visszakerhetem a termek arat?

Ugy gondolom ez nem egy apro hiba a termek leirasaban..

Ha tudom meg sem veszem egyertelmuen.

Sajnos telefonon nem ertem el oket.

2018. júl. 13. 19:17
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

Ahogy latom emagon is van igy hirdetve.

Mindegy, holnap majd elintezem, aki hasznos valaszt irt felpontoztam.

2018. júl. 13. 22:14
 22/26 A kérdező kommentje:
Rossz tvt kuldott a beszallito, kapok egy smartban. :)
2018. júl. 14. 10:34
 23/26 anonim ***** válasza:

# 6

nehogymár még te ugassál be nekem. Örülj hogy segít neked valaki. Megmondtam mit csinálj, te meg elkezdesz flegmázni? Kapjál már észbe, ki a fsznak képzeled te magad? Egy nyomorult vásárlást sem tudsz elintézni segítség nélkül legalább ne te hőbörögjél már ha már valaki jóindulatúan segíteni akar...majomparaszt, remélem rádrohad a jó drága szarod

2018. júl. 14. 13:57
 24/26 A kérdező kommentje:

XDmenj kezeltesd magad, szerencsetlen.

Nem az en hibam volt, beismerte a nagyker is, de egy ilyen nyomorult prolinak,mint te hiaba magyarazom.

2018. júl. 14. 14:11
 25/26 anonim ***** válasza:

# 24

sötét életre alkalmatlan kis atka vagy, és ahelyett hogy megköszönnéd a segítséget még sértegetsz másokat és ugatsz. A szó amit keresel: köszönöm!

senki nem néz le amiatt, mert egy egyszerű termékcserét sem tudsz megejteni. Ezért segítettünk. Az viszont mindennél gusztustalanabb ahogy a segítségre reagálsz.

2018. júl. 14. 14:56
 26/26 A kérdező kommentje:
Nyugodtan irogassal tovább, latszik,hogy elettelen vagy, a szazalekodbol meg az latszik,hogy buta is. Viszlat.
2018. júl. 14. 16:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!