Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Hogyan vegyem rá anyukámat?

Hogyan vegyem rá anyukámat?

Figyelt kérdés
2 éve elköltöztünk egy kisebb városból(Nyékládháza-ról) a szomszéd városba ezért bejártam suliba.Már készülök egy ideje hogy költözünk megint de most Tiszaújvárosba ahonnan bejárni nehéz és felesleg is ugyanis ott van egy pár iskola.Én szeretnék bejárni nyék-re de anyát nem tudom meggyőzni! Pedig nekem itt van a :Barátom,Barátnőim,kedvenc tanáraim és itt nyéken remek eredményeim vannak és itt már vagyok valaki! Ott meg mindent előröl kell kezdeni! Mivel vegyem rá anyukámat hogy ezentúl is bejárjak?
2010. jún. 18. 19:14
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát épp ezeket az érveket kellene neki is felsorakoztatnod, amiket ide kiirtal. És hogy neked is megfelene, nem lenne vele gondod... attól is függ hanyadikos vagy és mennyi van még hátra, mert ha pl. jövőre érettsegizel tényleg semmi értelme iskolát váltani, mert lehet még az eredményeid is leromlanak...

Hát próbáld meg neki minnél virágosabban vázolni a helyzetet, hogy tényleg meg lehetne és meg is kell oldani ezt, elvégre neked is van némi beleszólási jogod, a te életedről van szó.

2010. jún. 18. 19:46
 2/5 A kérdező kommentje:
5.-es vagyok! A kérdéses pánikolt lány:(
2010. jún. 18. 19:47
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
hát az útiköltséget meg az időt, amit az utazás felemészt is figyelembe kell venned... gimibe meg gondolom már Tiszaújvárosba jársz...
2010. jún. 18. 20:04
 4/5 anonim válasza:
100%

Szerintem azt a 3 évet végigjárhatod Nyékládházán.Szerintem jó lenne megnézni Tiszaújvárosban az iskolát(1 napig bemész,ismerkedsz,hátha van ott kedves ember,tanár)És a szempont is más.Tudom hogy nehéz,de ugye ha akarsz pénzt keresni(ami elég nehéz lett a mostani időkben) ahhoz tanulni kell.Hogyha Tiszaújvárosban erős az iskola,lehet hogy ott kéne tanulnod,mert a tanulás és a munka fontos!Egyébként számolj a költséggel,hogy Nyékre be kell majd járnod,az mennyi pénz(nemtudom mekkora a távolság,de lehet hogy egy 5.-es lányt félt az anyja elengedni egyedül busszal,vonattal...

Szóval hajrá

2010. jún. 18. 21:40
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen egyetértek veled, a problémáddal. Ezt egy szülönek mértékelni kell, hogy kiszakítja-e a gyermekét a már meglévö közöségböl.

Viszont bejráni elég necces neked még csak 5-es vagy ha lenne tipikus iskola busz de gondlom a helyi járattal stb...

Nincs lehetöség hogy hétköznap a régi városban nagyinál nagynéninél lakjál és hétégére menj csak haza. aztán gimit már kezdheted az új városban.

Mindenképpen beszélgess anyukáddal erröl, mond el, hogy neked mi lenne jobb, találjatok rá megoldást.

2010. jún. 19. 08:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!