Szerintetek Bolgár tengerpart milyen? Jővőre oda tervezünk menni!
Látod kérdező, kiírtál egy kérdést és millió választ kaptál rá, mégsem lettél okosabb tőle. Ilyen a gyakorikérdések oldala, minden barom elmondhatja a véleményét, kudarcait és frusztrációit. Válaszába belekeverheti kedvenc agymenését, de még az is kiderül belőle, hogy mennyien csak padot firkálni ültek be az iskolába.
Ha le tudod vetkőzni a sznpbságodat, a Balkán igenis jó hely, ezen belül Bulgária a szívem csücske. Sokkal klasszabb hely, mint az agyon sztárolt spanyol sznob szigetek, és szemly szerint jobb szeretem, mint a fehér homokos Szardíniát.
Egyszerűen klassz a tenger. A homok, a hullámok sehol nem ennyire jók. Pedig én már Európa majd minden partszakaszán voltam.
Ha képes vagy elkerülni a turistagettókat, még jól is fogod érezni magadat.
Olyan helyre menj, ahova a hülyemagyarok nem. Keresd SZozopolt, vagy menj még annál is délebbre.
Szeretni fogod...
Utolsó:
"Ilyen a gyakorikérdések oldala, minden barom elmondhatja a véleményét"
El is mondtad, kedves "barom" !!
"Olyan helyre menj, ahova a hülyemagyarok nem"
Tehát szerinted a "hülyemagyarok" mennek a bolgár tengerpartra?!
Tényleg "barom" vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!