Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Mondanátok olyan helyeket,...

Mondanátok olyan helyeket, tengerpartokat, amelyek gyönyörűek és elérhetőek is egyben?

Figyelt kérdés
Tapasztalatok, tippek, hogy hova lehet menni stb. Egyetemista vagyok, de dolgozom mellette és nyáron utazni szeretnék a megspórolt pénzből.

2018. jan. 20. 23:04
 1/6 anonim ***** válasza:
71%
Magyarorszagrol a legelerhetobbek az Adria vagy a Jon-tenger partjai. Ugyanakkor ha nem csak tenger jatszik, akkor az Alpok es a Karpatok megannyi gyonyoru lehetoseget tud nyujtani.
2018. jan. 20. 23:13
 2/6 anonim ***** válasza:
Én a Kelta-tengert tudom ajánlani San Sebastián partjánál. Nagyon szép az a hely, többször is voltam ott.
2018. jan. 21. 07:18
 3/6 D. Brasco ***** válasza:
Mondjuk leirhatnad mennyit szansz rá,ugy valoszinuleg tisztabban latnank mi is meg akkor annak megfeleloen tudnank ajanlani ezt azt
2018. jan. 21. 08:35
 4/6 anonim ***** válasza:

Isztria.

Mi Pulán voltunk, gyönyörű, de nekem Rovinj volt az álom, csak ott a tenger túl "kinn" van a városhoz képest és nem vezetünk :(

2018. jan. 21. 13:22
 5/6 anonim ***** válasza:
Étretat
2018. jan. 24. 18:04
 6/6 anonim válasza:

Csehország valami elképesztően gyönyörű és hangulatos a kastélyaival, történelmi városkáival. Lednice, Český Krumlov, Konopiště meg persze Prága. Árban sem vészes.

Lengyelország is csodálatos, Krakkót, Wieliczkat, Czestochovat mindenképp megéri megnézni. De a táj is meseszép.

Tengerpartot pedig a Montenegróban található Ulcinj-t tudom ajánlani. Eldugott kis hely, de nagyon hangulatos. Már ötvöződik az európai és muszlim kultúra. Pár éve voltunk ott, rengeteg magyarral találkoztunk, magyarok voltak a szállásadóink is.

Egyébként Athén sem drága. Nagyon piszkos, nagyon lepusztult, de a történelmi városrész...hát nem tudom szavakkal kifejezni. <3 20/l

2018. jan. 24. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!