Mondanátok olyan helyeket, tengerpartokat, amelyek gyönyörűek és elérhetőek is egyben?
Isztria.
Mi Pulán voltunk, gyönyörű, de nekem Rovinj volt az álom, csak ott a tenger túl "kinn" van a városhoz képest és nem vezetünk :(
Csehország valami elképesztően gyönyörű és hangulatos a kastélyaival, történelmi városkáival. Lednice, Český Krumlov, Konopiště meg persze Prága. Árban sem vészes.
Lengyelország is csodálatos, Krakkót, Wieliczkat, Czestochovat mindenképp megéri megnézni. De a táj is meseszép.
Tengerpartot pedig a Montenegróban található Ulcinj-t tudom ajánlani. Eldugott kis hely, de nagyon hangulatos. Már ötvöződik az európai és muszlim kultúra. Pár éve voltunk ott, rengeteg magyarral találkoztunk, magyarok voltak a szállásadóink is.
Egyébként Athén sem drága. Nagyon piszkos, nagyon lepusztult, de a történelmi városrész...hát nem tudom szavakkal kifejezni. <3 20/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!