Gyeszika kérdése:
Szerintetek hova èrdemes menni nyaralni?
Figyelt kérdés
Idèn is utazunk, tavaj hajdùszoboszlòn nyaraltunk nagyon szèp, de ugy gondoltuk hogy idèn elmennèk màshova. Egere gondoltunk szerintetek èrdemes lenne van hasonlò szèp hely mint szoboszlò? Tudnàtok olyan èlmènyfürdőket ami hasonlò szèp?2018. júl. 7. 18:18
1/2 anonim válasza:
Ha fürdőhelyek kerestek, Gyulàt ajánlom, az én szememben az egyik legjobb fürdő az országban. Az egri sem rossz, de ott őszintén szólva annyi, de annyi màs dolgot tud csinálni az ember, hogy a fürdőzés csak a sokadik a sorban.
2/2 anonim válasza:
attól függ mivel mentek, ha autóval akkor eger környéki településeken is van rengeteg szép hely, egerszalók pl jó fürdővel. én egyébként most voltam egerben pár hete
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!