Ajánlanátok egy békésmegyeinek olyan úticélt, ami látványos és megfizethető?
Szeretnék lányommal elmenni valahová, legalább 1-2 napos kirándulásra.De nincs semmi ötletem.Szervezett utakat néztem, de mostanában nem indul szinte semmi.Nincsenek nagy igényeim.Lehetőleg legyen víz (tó, folyó, strand).Olyan hely, ahol lehet a természetben gyönyörködni, de szép városi sétát is tenni, tehát sokrétű ilyen szempontból, nem unalmas vidék...És lehetőleg a szállás, utazás ne legyen túl drága.
Még az nem is olyan lényeges, hogy hol van.Például régebben láttam olcsó prágai utakat, ami tetszett, de akkor idő nem volt elmenni, most meg oda nincs olcsó út.Tehát a világ végén ne legyen, mert 3 napra tudok max elszabadulni a macska mellől.
Az is nagy segítség lenne, ha tudnátok olyan oldalakat ajánlani, ahol megbízható szervezett utazások, vagy kirándulások vannak.Akciós utazások..Köszönöm!
Mi Sarkadról ha csak 1-2 napunk van a Bihari hegyekbe megyünk. Ez jó és közeli úticél,ha természetbe vágytok. De suerintem Nagyvárad nagyon szép, 1-2 napot az is megér.
Románia nagyon közel van és igazán olcsó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!