Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Milyen megfizethető meleg...

Milyen megfizethető meleg helyek vannak télen?

Figyelt kérdés
Eddig mindig síelni jártunk, de most gondoltunk váltunk és valami meleg helyre mennénk. Tudnátok mondani pár jó helyet, ahol mondjuk egy nap nem 100ezer forintba kerül? :D
2012. aug. 5. 18:21
 1/4 anonim ***** válasza:
51%
A téli nyaralás drága, olcsón nem lehet megoldani.
2012. aug. 5. 18:45
 2/4 anonim ***** válasza:
67%

Egyiptom és Tunézia a legolcsóbbak, bár dec-jan-febr táján T-ban a tenger hideg, inkább a medencékben (fűtöttek) lehet fürödni.

Utána talán Thaiföld jön árban, ahová a repjegy drágább, de kinn az élet elég olcsó (szállás, kaja, pia, egyéb programok).

Ami még eszembe jut: Pl. Zöldfoki-szigetek, Kuba, Dominika, Bali, Seychelles, Kenya, Mauritius - ezek drágábbak, de azért nem csillagászati árakon.

Ha nekem kéne választani, én Thaiföldre mennék, és a tengerparton kívül pár napot eltöltenék Bangkokban is.

2012. aug. 5. 22:54
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, Thaiföld engem is mindig vonzott. :)
2012. aug. 5. 23:29
 4/4 anonim válasza:
59%
valaki ncorera meghivot veletlenul nem tudna kuldeni kuldok neki cserebe beloadra
2012. aug. 6. 02:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!