Az olaj után a mai formában, nem lesz közlekedés. Szerintem! Szerintetek?
Figyelt kérdés
Egyáltalán nem tudom elképzelni, mi mással lehet majd hajtani az autókat motorokat repülőket, ott van az elektromos hajtás, de az akksihoz kötött ennyi akkumlátort pedig tuti nem lehetne gyártani.... Szerintem most vagyunk technikai csúcsunkon, ha nem lesz olaj annyi a közlekedésnek2018. jún. 8. 12:44
1/3 anonim válasza:
De lehet annyi akkumulátort gyártani, hidd el. Még bőven lesz olaj mikorra már elveszti domináns szerepét a közlekedésben.
2/3 anonim válasza:
Ember, ha ezt 15 évvel ezelőtt írod, talán igazat is adok neked.
Most ott tartunk, hogy elektromos buszok járják a pesti utcákat, őnvezető elektromos autók kaphatók kereskedelmi forgalomban, a magyar vasúti fővonalakról lassan kikopnak a dízelmozdonyok és van full elektromos kisvasúti motorkocsi is, a Dunán màr dolgoznak elektromos meghajtású hajók, ahogyan az eget is szelik elektromos meghajtású repülőgépek. Olaj van még egy évszázadra való, ráadásul egyre fejlettebb a kitermelés is, korábban csak gazdaságtalanul kitermelhető készleteket vagyunk képesek gazdaságosan kitermelni (bár ebben nyilván a szükségszerűen hosszú tavon emelkedő olajárak is szerepet játszanak).
3/3 anonim válasza:
Butaság, épp most állnak rá az elektromos szériára, tudod a robbanó motort sem 2 év alatt tökéletesítették. A kőolajat is lehet növényi olajjal helyettesíteni, igaz az élelmiszer termelés rovására. A gáz üzemű motorok is alternatíva, gáz is van bővel, ez is inkább környezetvédelmi okokból nem elterjedt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!