Horvátországba semmi húst nem lehet kivinni?
Gondolok itt pl vákuum csomagolt felvágottak, füstölt hús áru, májkrém.
Illetve a fagyasztott dolgok
Én meg nem kisérletezgetek helyi szarokkal, azt iszom ami ízlik.
Mindenki azt csinál amit akar, nem tudom miért ba.ssza az emberek csőrét ha nem mindenki olyan mint ő.
Felőlem azt iszol amit akarsz.
Én leírtam hogy én viszem, pont.
A kérdésre kéne válaszolni, nem a másik válaszát véleményezni.
Évente többször utazom (eleve külföldön élek). Igaz, többnyire repülővel megyek mindenhova, de amikor egyetemistakènt kocsival mentünk, akkor se vittünk otthonról kajàt sehova. Mindenhol van szupermarket, az àrak ràadàsul kb ugyanazok mint otthon...
Lehet lepontozni, én ha külföldre megyek, akkor szeretek úgy élni, úgy enni mint a helyiek... helyi recepteket kipróbàlni... stb
És mennyivel jobb kint elbaszni a kevés nyaralóidőt bevásárlással, mint itthon kényelmesen megvenni?
Nem is értem hogy mekkora gyökerek vannak itt, akik ilyen semmiségeken képesek itt hisztizni.
És ezek szólják le a másikat....
"Azért kíváncsi lennék hogy az itt nyilatkozó nagyvonalú, pénz nem számít emberek mikor voltak utoljára, ha egyáltalán voltak nyaralni külföldön.
Vagy hitelből mennek 5 évente"
Kedves 62%-.os, most alaposan mellé fogtál!!
Ugyanis 10 méterre lakom az Adriától.
De osszad az csak az észt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!