Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Maldív szigetek, Thaiföld...

Maldív szigetek, Thaiföld vagy Mexikóba mennétek inkább ha nyertek a lottón?

Figyelt kérdés

2018. máj. 29. 19:01
1 2 3
 11/21 librikus ***** válasza:
Mindenhová elmehetsz, utána, ha elfogy a lóvé - éhkopp.
2018. máj. 30. 10:02
 12/21 anonim ***** válasza:

D. Brasco

1. Azt írtad, a magyarok többsége nem tudja mekkora az az összeg, és hogy ehhez nem kell lottónyeremény. Azért írtam, hogy nem ismered mások anyagi helyzetét, mert én azt gondolom van akinek csak a lottó nyeremény lenne az esélye, hogy eljusson mondjuk Thaiföldre. Mert nincs semmilyen kilátása.

2. Ne az összeget nézd, hanem a fenntarthatóságát, ha nyernék 100 milliót, én példaul csak a reálhozamát használnám egy egyszeri lakásvásárlason túl. Egy ideig.

3. Évi 2-3% reálhozamot tartok hosszútávon reálisnak egy konzervatív befektetési stratégiával.

A legtöbb lottónyertes pont hogy felülbecsüli a nyeremény értékét, és két kategóriával magasabb életszínvonalon akar élni. 100 millióból ha van ötleted, persze lehet vállalkozni, de ha passzív befektetésben gondolkodsz, akkor csak arra gondolj, hogy egy 500 nettós fizetéssel 16-17 év fizetése, egy középosztálybeli élete során ennél jóval többet elkölt, főleg ha családostul nézzük.

2018. máj. 30. 11:45
 13/21 picir válasza:
Ha nyernék a lottón, akkor befektetnék jó helyeken ingatlanokba, azokat kiadnám és így a passzív jövedelemből folyamatosan utaznék. Talán egy vitorláson körbe a nagyvilágban, bár egyéb ötleteim is lennének. Talán online elkezdenék egy bizniszt (csak hogy ne unatkozzak), aztán nyomnám a digitális nomád életet. Leragadnék hosszú hónapokra iszonyú jó helyeken, mint mondjuk Bali vagy akár Maldív, aztán ha elég volt, odébb állnék. Egy pasi jó lenne mindehhez. Jelentkező?
2018. máj. 30. 16:30
 14/21 fredike válasza:
Thaiföld érdekes, sok a látnivaló, nehéz megunni. / Phang Nga Bay, Puket, Mexikó nyaralóhelyei változatosak, de elég zsúfolt, ajánlott május, június./ Tulum, Playa del Carmen/ A Maldív szigetek a kimondott nyugalmat keresőknek lehet jó, szórakozás erősen korlátozott, egy-egy szigeten sokszor az egy szállodán kívül semmi nincs. Bali már elégé leamortizálódott. A Seyshelle szigetek közül Mahé, ahol a nyugalom és a pezsgés is jelen van. Ajánlott még Goa rengeteg fiatallal.
2018. jún. 3. 08:07
 15/21 Milibindi válasza:
Mexikóba mennék!
2018. jún. 4. 13:15
 16/21 anonim válasza:
Mexikó a másik két helyen is voltam,de Mexikó tetszett a legjobban. Nekem Thaiföld annyira nem jon be, a Maldív-szigetek tul unalmas.
2018. jún. 12. 15:21
 17/21 anonim ***** válasza:
Maldiv-szigetek eggyértelműen:D Utána Thaiföld és az utolsó Mexicó mivel pocsék a közbiztonság Mexicóban.
2018. júl. 12. 00:13
 18/21 Kovács22 válasza:
KUBA!!! vagy észak-korea
2018. aug. 10. 16:01
 19/21 anonim válasza:
Cancun
2021. jan. 21. 12:48
 20/21 anonim ***** válasza:

Nem lottózok, nem vagyok gazdag sem.

Mexikóba fogok menni, Cancun környékére.

2021. nov. 12. 16:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!