Maldív szigetek, Thaiföld vagy Mexikóba mennétek inkább ha nyertek a lottón?
D. Brasco
1. Azt írtad, a magyarok többsége nem tudja mekkora az az összeg, és hogy ehhez nem kell lottónyeremény. Azért írtam, hogy nem ismered mások anyagi helyzetét, mert én azt gondolom van akinek csak a lottó nyeremény lenne az esélye, hogy eljusson mondjuk Thaiföldre. Mert nincs semmilyen kilátása.
2. Ne az összeget nézd, hanem a fenntarthatóságát, ha nyernék 100 milliót, én példaul csak a reálhozamát használnám egy egyszeri lakásvásárlason túl. Egy ideig.
3. Évi 2-3% reálhozamot tartok hosszútávon reálisnak egy konzervatív befektetési stratégiával.
A legtöbb lottónyertes pont hogy felülbecsüli a nyeremény értékét, és két kategóriával magasabb életszínvonalon akar élni. 100 millióból ha van ötleted, persze lehet vállalkozni, de ha passzív befektetésben gondolkodsz, akkor csak arra gondolj, hogy egy 500 nettós fizetéssel 16-17 év fizetése, egy középosztálybeli élete során ennél jóval többet elkölt, főleg ha családostul nézzük.
Nem lottózok, nem vagyok gazdag sem.
Mexikóba fogok menni, Cancun környékére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!