Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Új-zélandi magyarok! Mit...

Új-zélandi magyarok! Mit tudtok az ottani felsőoktatásról?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Jelenleg egyetemista vagyok, magyarországi mesterképzésre jelentkeztem, de fontolgatom, hogy azt követően Új-Zélandon szeretnék PhD képzésre járnii, hiszen a későbbiekben ott is szándékozom élni. Mit tudtok a kinti képzésekről, szerintetek lenne ilyesmire lehetőség? Ha nincs állampolgárságom, kb. mennyi pénzzel kellene nekiindulni? Nemzetközi tanulmányok MsC-re jelentkeztem a Corvinusra, de hamarosan fordító-tolmács végzettségem is lesz, valamint egy idegenvezető OKJ. Sajnos nem hiányszakmák, de remélem, azért valamit tudnék kezdeni velük. :)

Köszönöm szépen előre is, ha segít valaki! Privátban és itt is tökéletes. :)

2018. ápr. 12. 10:20
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

En ugyan nem ott elel hanem Nyugat-Europaban, de pont tegnap lattam egy musort Uj-zelandrol, ahol az itt elo kulfoldiek meseltek a tapasztalataikrol, es az egyik aki tanarkent dolgozik ott, azt mondta, hogy az oktatas nagyon jo szinvonalu ugy altalanossagban is es a felsooktatasra is ezt mondta. Sajnos tobb infot nem tudok :)

2018. ápr. 13. 13:00
 2/3 anonim ***** válasza:
*ott elo; nem itt, bocsanat.
2018. ápr. 13. 13:00
 3/3 A kérdező kommentje:
Már ez is biztató. :D Köszönöm szépen, hogy írtál! :)
2018. ápr. 14. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!