Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Kivel szoktatok utazni?

Kivel szoktatok utazni?

Figyelt kérdés

Párral? Családdal? Barátokkal? Netán egyedül?

Nekem vhogy az egyedül utazas nem jön be, de sajnos olyan problémás a környezetem :/

Szoktam nézegetni az útitárs keresőket, de egyelőre arra sem tudtam elszánni magam...furcsa..vki utazott már így, tehát hogy idegennel, idegenekkel? Hogy sikerült?

Köszi!

2018. márc. 22. 22:21
 1/8 anonim ***** válasza:
Párommal utazunk rendszeresen, de idén nyáron négyesben a szüleimmel.
2018. márc. 23. 00:11
 2/8 anonim ***** válasza:

Volt egyedül is többször, párral is többször.

Én is próbáltam az utitárs kereső oldalakat, majdnem össze is jött, aztán elmaradt.

2018. márc. 23. 02:39
 3/8 anonim ***** válasza:

Most húsvétkor is -valószínűleg egyedül- leautózok az Adriához, mert nincsen senki ismerős aki eljönne.

(Aki jönne, az meg nem akarna beszállni az útiköltségbe sem, pedig aprópénz.)

2018. márc. 23. 06:02
 4/8 anonim ***** válasza:

Párommal is, családdal is, barátokkal is szoktam utazgatni, de olyan is volt, hogy kollégákkal mentünk. Sőt utaztam egyedül is, amikor céges utat egészítettem ki egy kis privát nyaralással, nem volt rossz, de kis társasággal szoktam leginkább élvezni.

Ha útitárs keresővel próbálkozol, mindenképp beszelgessetek sokat arról, kinek mi a fontos és legyen egy megegyezés erről. És adott esetben ne ragaszkodjatok görcsösen egymáshoz, pl ha nagy vonalakban együtt is mozogtok, nem biztos, hogy ugyanabban az étteremben/szöcskesütőnél kell vacsorázzatok.

2018. márc. 23. 06:19
 5/8 anonim ***** válasza:
kizarolag a parommal
2018. márc. 23. 08:05
 6/8 anonim ***** válasza:

Én utaztam már egyedül is, mondjuk "csak" néhány napot töltöttem Barcelonában, Veneziaban, tehát városnézés volt mem nyaralás. Egyéni szervezésben.

Anyukám is többször volt egyedül, de társasúttal, szerencséjére mindig olyan hölggyel került egy szobába, aki szimpatikus, de ez mondjuk lutri.

2018. márc. 23. 11:29
 7/8 anonim ***** válasza:
Sok-sok idegennel a vonaton, vagy a buszon.
2018. márc. 23. 12:26
 8/8 anonim ***** válasza:

Régen a barátnőmmel jártam, de mióta párja van, eléggé nem lehet a sráctól menni semerre.

Mostanság a kedvesemmel mászkálunk erre-arra.

2018. márc. 23. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!