Szeretnék ki költözni Canadába mire szamithatok?
Szia, igen a kiköltözéshez még nincs meg a megfelelő anyagi hátterem de nem most szeretnék hanem 2-3 év múlva. Remélem addigra a párommal össze tudok szedni egy kezdő induló tőkét:)
De sajnos nem vagyunk tisztába a dolgokkal én jelenleg iskolába járok és kint is folytatni szeretném.
Hát, a következő opciókat látom:
- ott elő rokon szponzorálásával vandorolsz ki
- orszàgos hiányszakmában hekyezkedsz el
- távoli régiókban hianyszakmaban helyezkedsz el, az adott régióba vandorolsz ki
- művészeti vagy sporteredmények alapján
- vállalkozást indítasz , meglehetősen magas kezdőtőkével
- államkötvényeket veszel nagyon sok pénzért
Szóval sok opció van, de magas a léc mindegyiknèl.
"én jelenleg iskolába járok és kint is folytatni szeretném."
No jó, jó, de ebből hogyan akartok mindketten megélni?
.
Ahogy a kanadaiak sem in Hungary költöznek, a magyarok is Kanadába.
Suli melett termeszetes dolgozom.
És kint is dolgoznék suli melett.
Azért épp kanada mert ez gyerekkori álmom.
Állampolgárságot? Jó vicc.
Kezd először a vizummal.
Ugyanis a vizummentességi program csak a turistáknak és az üzleti úton résztvevőknek van.
Eu-n kivül nem lehet csak úgy költözgetni, tanulgatni vagy dolgozni.
De azért ne add fel az álmodat.
Kerlek szépen titeket a kérdésemre feleljetek, ha tudtok. Ha pedig nem akkor az ilyen gunyos hozzászólásikat hanyagoljátok. Ez komoly dolog számomra és meg ha csak gyerekesen is hangzik nekem ez fontos.
De, mivel semmit nem tudok ezért kértem a segítséget hiszen ezért van az oldal nem a véleményeteket kértem hogy mit gondoltok a tervemről hanem azt ha tudtok valami használható információval szolgálni akkor legyetek olyan kedvesek és osszátok meg velem. Köszönöm
* Szeretnék kiköltözni Kanadába. Mire számíthatok?
* Szóval hogyan kaphatom meg az állampolgárságot? Minden ezzel kapcsolatos információ érdekel.
* De sajnos nem vagyunk tisztában a dolgokkal, én jelenleg iskolába járok, és kint is folytatni szeretném.
* Suli mellett természetesen dolgozom.
stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!