Hogyan lehet Los Angelesbe költözni?
Honnan lehet szerezni zöld kártyát??
Barátnőmmel terveztük ,hogy kiköltözünk még idén nyáron aztán most kiderült hogy nem is olyan egyszerű ez az egész mint ahogy elképzeltük ,hogy kirepülünk veszünk egy házat és kész ott élünk. Most ez igaz hogy nem költözhet csak úgy ki bárki? Kell vízum , zöldkártya stb. Ezeket hogy szerezhetem be? Még azt olvastam hogy úgy lehet kijutni hogy munkát kell vállalni valami hiányszakmába.(nincsen semmilyen szakmám mert 2 éve ott hagytam a sulit) Munkavállalás nélkül is van esély?
Azert ennyire tudatlannak lenni egy olyan hellyel kapcsolatban ahova menni /letelepedni/élni szeretnél.........hát nem mondom!
Egyebkent csak ezen az oldalon 10csilliárd ilyen "hogyan költözzek az usa-ba" kerdes van már A-tól Z-ig megvalaszolva.........ha te még igy sem tudtad összegyűjteni azt a pár alapvető informaciót akkor szerintem te a lakás ajtón kívűlre se nagyon menj...nem hogy a tengeren túlra.......
"kirepülünk veszünk egy házat és kész"
"nincsen semmilyen szakmám mert 2 éve ott hagytam a sulit"
Gondolom, hogy van erre a célra, félretett pár-százmillió Ft-nyi dollárod?!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!