Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Hogyan lehet Los Angelesbe...

Hogyan lehet Los Angelesbe költözni?

Figyelt kérdés

Honnan lehet szerezni zöld kártyát??

Barátnőmmel terveztük ,hogy kiköltözünk még idén nyáron aztán most kiderült hogy nem is olyan egyszerű ez az egész mint ahogy elképzeltük ,hogy kirepülünk veszünk egy házat és kész ott élünk. Most ez igaz hogy nem költözhet csak úgy ki bárki? Kell vízum , zöldkártya stb. Ezeket hogy szerezhetem be? Még azt olvastam hogy úgy lehet kijutni hogy munkát kell vállalni valami hiányszakmába.(nincsen semmilyen szakmám mert 2 éve ott hagytam a sulit) Munkavállalás nélkül is van esély?

2018. márc. 7. 14:08
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
69%

Ne legyél már ilyen negatív- Valószínűleg az elmúlt két évben kőkeményen dolgozott és összegyűjtötte az induláshoz szükséges 1 milliárd forintot.

2018. márc. 8. 16:17
 12/28 A kérdező kommentje:
Mi közötök van hozzá ,hogy honnan van pénzem? Szerintem semmi, és nem is ez volt a kérdésem. De gondolhattam volna hogy itt csak életunt , kötekedős emberek fognak válaszolni.Tipikus magyarok 75%-a :-) Annyit szerettem volna ,hogy segítsetek , ha nem tudtok szerintem nem is kell ide kommentelni , nem ilyen egyszerű az egész?! Dehogynem.Találtam ezt az oldalt , ide írtam hátha kapok egy kis +segítséget innen is, olyan embertől aki kint él Amerikába, volt kint vagy esetleg ért a dolgokhoz.Ennyi a történet. Továbbra is várom az értelmes hozzá szólót , esetleg írhatna privátban is! :-)
2018. márc. 8. 16:29
 13/28 anonim ***** válasza:
47%
Sehogy. Szerezz diplomát, valami mérnökit lehetőleg többet is. Ez az egyetlen opció. Vagy kimész illegálisan, csak akkor meg 90 nap után levadásznak, kitoloncolnak és minimum 10 évre kitiltanak.
2018. márc. 8. 16:40
 14/28 anonim ***** válasza:
80%
Jah meg a reinkarnációval is próbálkozhatsz. A te esetedben ezzel van a legnagyobb esélyed.
2018. márc. 8. 16:43
 15/28 A kérdező kommentje:

Azt olvastam hogy lehet nyerni zöld kártyát évente több ezret ez igaz?(szerintem hülyeség)

Másik opció , tudom kicsit eszelős ötlet , de ha én összeházasodnék egy amerikai állampolgárral akkor úgy tudom élhetnék ott és már jöhetne oda hozzám más is igaz?

2018. márc. 8. 16:47
 16/28 A kérdező kommentje:
vagy csak rokon jöhetne akkor ?
2018. márc. 8. 16:48
 17/28 anonim ***** válasza:
34%

Diversity Visa Lottery valós dolog évente 50 ezer visát osztanak ki, de a magyarok lassan ebből kicsúsznak mert túl sok az illegálisan túltartózkodó. Meg Trump lehet hogy megszünteti. De ott már csak a 2020-as turnusra tudsz majd pályázni ha még lesz. De ott is a végzettség a döntő 2-3 diploma az alap.

Ha beházasodás csak akkor működik ha vízummal mész ki, viszonylag sokáig élsz kint és gyereked is lesz a kapcsolatból. De még volt akit úgy is kitoloncoltak, pl egyik ismerősöm terhes volt a házasság is megvolt de a papírok még nem jöttek meg az immigrationnél az ilyenek meg gyorsan a lista elejére kerülnek, begyűjtötték, kitoloncolták és kitiltották. Semmit nem lehet csinálni. Ő éppenséggel 16 éve volt kint.

2018. márc. 8. 17:00
 18/28 A kérdező kommentje:
Értem köszi a választ! :/ nem gondoltam volna hogy ez ilyen nehéz dolog , pedig már tökre bele éltük magunkat.Na mind egy nem adom fel csak szereznem kell egy kis ismerettséget aki kijuttat :)
2018. márc. 8. 17:14
 19/28 anonim ***** válasza:
78%

Nem tud senki "kijuttatni". Ez nem így működik. Már csak azok tudnak kijutni akiknek van valami hasznos végzettségük, jellemzően mérnökök orvosok. A bevándorlási szabályok egyre szigorúbbak és ez minket aztán főleg érint mert rengeteg magyar van kint illegálisan. Nemsokára bukjuk az ESTA-t és beszigorítanak így még turistaként se nagyon fogsz kijutni.

2018. márc. 8. 17:56
 20/28 anonim ***** válasza:
82%
Elozo valaszoloknak igazuk van. Nem lehet "csk ugy" kikoltozni. A te esetedben csak ugy hogy elmesz turistakent es illegalisan kint maradsz. Ezt senkinek se tanacsolnam. Foleg a mostani politikai helyzetben. Nagyon vadasznak illegalisokra, Zold kartya lotto valoszinuleg meszunik, de ha megmarad es megnyered, akkor se tudsz masnapra kikoltozni, hiszen at kell menni szigoru interjun. Hazassag kockazatos mert ha talalsz is egy amerikait aki felesegul vesz (ha lany vagy) be kell bizonyitanod, hogy nem erdekhazassag es ez egyaltalan nem egyszeru. Szakmad nincs, tehat nem lesz egy olyan munkaltato aki elintezi neked a vizumot. Esetleg ha anyad apad kint el, be tud adni kerelmet szamodra es varhatsz legalabb nehany evig amig beengedek. Vagy ha be tudsz ruhazni legalabb 5 millio dollart, megteremtesz legalabb 10 munkahelyet. Mas lehetoseg nincs. Feltetelezem nem vay Nobel dijas tudos, nemzetkozileg elismert muvesz vagy Olimpiai bajnok. Az a tanacsom, inkabb Europaban nez zkorul, amig lehet.
2018. márc. 8. 18:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!