Nem vagyok jártas a vonatozásban. Aki többet utazik vonattal, tudna segíteni?
Tegyük fel, hogy Zuglóban dolgozom, (Róna utca) de Üllőre (Pest megye) szeretnék költözni. Keresem a bejárási lehetőségeket. Autó egyenlőre kizárva!!! Marad a vonat. A szüleim meglátogatása miatt (többek között) BKV havi bérletem is lenne.
A MÁV-Start/Elvira szerint van olyan vonat amire Zugló vasútállomáson felszállok, és Üllőn rak le? Elvileg 29 percre írja a menetidőt.
Létezik hogy zuglóból fél óra alatt Üllőre juthatok, vagy elnéztem valamit?
Illetve ha valaki tud jobb útvonalat BKV-val, vagy volán busszal, mert mondjuk évek óta ingázik, segítene???
Köszönöm.
Úgy van, ahogy az elvíra írja. Zuglóban felszállsz, Üllőn pedig le, és annyi a menetidő, amit ír.
Van olyan hogy 30 napos bérlet, mint a Bkk-nál,a megvásárlástól számított 30 napig érvényes, illetve van olyan, hogy Budapest bérlet, erre a pénztárban tudsz rákérdezni. Volán buszban nem vagyok járatos.
Nem a menetidő a hihetetlen arrafelé, hanem hogy pontosan jönnek a vonatok.
A félóra az félóra.
A mikor az kérdés.
Félóra... mikor?! :D
Elvileg igen, gyakorlatilag simán lehet abból másfél is, elég ha leeseik 3 cm hó :D
Köszönöm mindenkinek a választ, nem kell lenyelni keresztbe, csak megerősítést szerettem volna, mert kicsit tartok a vonatoktól.... Aki nem szokta meg, annak furcsa lehet eleinte.....Azért olyan hihetetlen, mert volánnal meg 2,5 órát írt, nagy a különbség...
Volán buszon még sose ültem, vonalon 2x életemben. A suli is meg a munkahelyem is 1-2 utcányira volt mindig,(10-15 perc gyalog), ezért nem utaztam gyakran se busszal, se vonattal...
Köszi mégegyszer mindenkinek! Szép napot! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!