Ilyet lehet? Nem ütközik valami törvénybe?
Figyelt kérdés
Szóval azon gondolkodtam, hogy mi van ha én egy vitorlással útra kelek, ellátva minden szükséges felszereléssel, desztilláló, napelemek, stb, és csak kis trópusi szigeteken kötök ki, hogy feltöltsem az élelemkészleteimet. Ezzel nem szegek meg valami törvényt.2010. jún. 7. 15:23
1/11 anonim válasza:
1.- rendelkezned kell a megfelelő hajóvezetési jogosítványokkal
2.- a hajónak meg kell felelni a felszerelésről szóló nemzetközi előírásoknak
ha mindez megvan, akkor hajrá!
2/11 anonim válasza:
+ természetesen érvényes útlevéllel, és amennyiben a trópusi szigeten előírás, a szükséges vízumokkal. De azt ugye tudod, hogy a trópusokra vitorlázáshoz édeskevés a desztilláló és a naptej?
3/11 anonim válasza:
bocs! a napelemek! (naptejet azért vigyél, jól jöhet ott :D)
4/11 A kérdező kommentje:
tudom hogy kevés, még sok minden kellene is hozzá, de a legfontosabb egy hajó lenne =D
2010. jún. 7. 16:34
5/11 A kérdező kommentje:
de amúgy hajóvezetési nem csak a motoros hajókhoz kell?
2010. jún. 7. 16:37
7/11 anonim válasza:
nem csak motororshoz kell, sőt még a tengeriek között is több féle van valamint hajó nagysáágtól függően is több féle van, itt legköözelebb a horvátoknál teheted le a vizsgát
8/11 anonim válasza:
persze az sem árt, ha megvannak az előírt védőoltásaid is...
9/11 A kérdező kommentje:
Ennyire ne szaladjunk előre, én még csak 14 vagyok, csak gondolkodtam, amúgy meg van minden védőoltásom.=D
2010. jún. 7. 19:13
10/11 anonim válasza:
"...amúgy meg van minden védőoltásom..."
tifusz, vérhas, kolera...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!