Magyar. Nézz körül, olvasd el a történelemkönyveket, ahányat csak találsz.
Más ország jövőjébe nem akarok beleszólni, más országért nem akarok tenni. Külföldön csak vegetálok.
2018. febr. 7. 06:19
12/22 anonim válasza:
Off: Mo-n meg nem szolhatsz bele es nem tehetsz, ez valoban sokkal sokkal jobb. Papir demokracia, 1000 v tobb szaz evvel ezelotti tortenelem magasztalasa igen messze visz! ( sehova)
2018. febr. 7. 07:21
13/22 anonim válasza:
"Magyar. Nézz körül, olvasd el a történelemkönyveket, ahányat csak találsz."
Kifejtened???
2018. febr. 7. 16:02
14/22 anonim válasza:
13.
NEM fejteném ki. Gondolkozzál.
Már megbocsáss, az ételt is más rágja meg helyetted?
2018. febr. 7. 17:00
15/22 anonim válasza:
Gondolkozzak? Csak utanad. :) Ugy tunik, te sem erted, hogy egy dolog egy orszagnak az allampolgara lenni, es mas dolog adott orszagban elni. Magyar allapolgarkent joval kevesebb orszagba tudsz belepni vizum nelkul, mint peldaul nemetkent. Elonyet nem latom, arra voltam kivancsi, hogy te latsz-e barmilyen elonyt. Azt sem ertettem, hogyan jon ide a tortenelem konyv, lehet, hogy a nemzetiseg-allampolgarsag fogalmakat is kevered, ezert voltam kivancsi a reszletekre.
2018. febr. 7. 17:05
16/22 anonim válasza:
Horvátország. Mert ismerem és beszélem a nyelvet. Közelebb áll hozzám, mint Mo., remélem egyszer meglesz.
2018. febr. 13. 00:07
17/22 anonim válasza:
Svájci,de nem svájcban.
Gyónyörü ország de egyszerüen élhetetlenek. A fenekedalá vehetsz egy 800loerős autot és soha nem fogsz vele 130nál többel menni...akkor minek?
Mert megteheted!
És este 10után ne húzdle a wc-t mert hangos!!!
2020. márc. 13. 19:22
18/22 anonim válasza:
Utolso, te svajcban elsz? Mondd mar meg nekem h hol kell ezt a 10 utan nem lehuzos hulyeseget betartani! Oszinten erdekel!
2020. márc. 13. 20:58
19/22 anonim válasza:
Nem ott élek.
De aztmondják ha valaki megkapja a svájci állampolgárságot akkor egyel több rendör lesz.
Ott élő exmunkatársak hoznak néha hajmeresztő történeteket.
Pl az alsó szomszéd e-mailban veszekszik veled mert lecsöpög az erkélyére a víz amivel locsolod virágaid.
Az este 10utani wc-lehúzás nem tudom,valoban igaz e. De sokmindennel így van ne csinálj olyan dolgot ami zavarhatja a többi lakót. vasárnap ne viddki a szemetet mert nem viszikel,és a kuka melett rosszúl mutahat.
2020. márc. 13. 22:47
20/22 anonim válasza:
Na akkor mondom mi a helyzet, en itt elek jo par eve, a wc lehuzos dolog kamu! :) az ismeroseidhez atszolo szomszeddal epp csak pechjuk volt. A szemetet meg tenyleg nem ildomos odatenni napokkal elotte, mert undoritoan nez ki, ha ki van dobalva a sok zsak, ertelmes ember ezt magatol is tudja.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!