Hogyan tudnám megoldani az utazást?
Sok ok miatt szeretném hátrahagyni az országot és eltűnni valami messzi országba...még csak 15 vagyok és nincs pénzem meg semmim és nem tudom hogyan szuökhetnék meg...kérlek segítsetek mert már nem sokáig fogom bírni...köszönöm
15l
Nem tudom, miért akarsz megszökni, de kiskorúként, ha elhagyod a szülői házat, akkor a szüleid bejelenthetik az eltűnésedet és akár köröztethetnek is a rendőrséggel.
Addig is leírhatnád, milyen okok miatt szeretnél megszökni, hátha tudunk tanácsokkal segíteni.
És mit szeretnél csinálni a nagy szökés után?
Merthogy oké, hogy minden második magyar azt hiszi, hogy a határon túl majd megrohamozzák állásokkal, ez nem így van.
Nyelvismeret, munkatapasztalat és tudás nélkül még mosogatónak se nagyon fogsz kelleni sehová, főleg kiskorúként.
Az a legérdemesebb, ha leérettségizel itthon, megtanulsz az angol mellé még 1-2 nyelvet, szerzel egy szakmát/diplomát. Vagy érettségi után külföldön tanulsz tovább.
Nézd, szerintem nincsenek megoldhatatlan problémák az életben. Olyanok vannak, amikhez sok türelem és kitartás kell, netán hit (magadban), de megoldhatatlan nincs. Ne szégyellj segîtséget kérni, lehetőleg profi szervezetektől. Akár egyetlen névtelen hívás is rengeteget segíthet a problémáid megoldásában.
Pusztán a földrajzi helyzeted megváltoztatása nem igazán old meg sok mindent, ezért ne ebbe az irányba gondolkodj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!